
براساس News Online ، گوجه فرنگی سبز کمتر مورد پسند کسی قرار دارد.
Health News در یک خبرنامه نوشت: “این میوه ترش دارای خواص زیادی است ، اما برخی از افراد نباید از آن استفاده کنند ، زیرا اگر خوردن گوجه فرنگی سبز مشکل داشته باشد ، مصرف گوجه فرنگی سبز حتی محدودیت سنی است.” در این بخش خواهیم گفت که گروه مردم نباید گوجه فرنگی سبز بخورند.
مردم با فشار خون
بیشتر افراد اغلب گوجه فرنگی سبز را با نمک زیادی می خورند. نمک برای سلامتی بسیار خطرناک است ، به خصوص مبتلایان به فشار خون بالا و بیماران کلیه نباید نمک زیادی مصرف کنند. بنابراین ، این افراد باید از مصرف بیش از حد نمک برای خوردن گوجه فرنگی سبز جلوگیری کنند.
افراد دارای ریفلاکس
میزان اسید گوجه فرنگی سبز زیاد است که می تواند باعث تحریک معده ، درد معده و رفلاکس در افرادی شود که از ناراحتی معده رنج می برند.
آزاد شده با نفخ معده
خوردن بیش از حد گوجه فرنگی سبز می تواند باعث نفخ معده شود زیرا گوجه فرنگی سبز اسید سیتریک زیادی دارد. همچنین باعث فرسایش مینای دندان مینا به دلیل موضع و آرامش و طعم ترش گوجه فرنگی سبز می شود.
افراد دارای سنگ کلیه
کارشناسان زنان باردار که به کلیه و ادراری آلوده شده اند باید از مصرف گوجه فرنگی سبز و آلو خودداری کنند ، زیرا اسید اگزالیک در این میوه ها می تواند منجر به تولید سنگ های کریستالی در بعضی از افراد شود.
کودکان زیر 5 سال
کودکان از سه سالگی می توانند مقدار کمی گوجه فرنگی سبز بخورند ، اما قبل از آن والدین باید مطمئن باشند که کودک به گوجه فرنگی سبز حساسیت ندارد.
مردم سرد
ماهیت گوجه فرنگی سرد است و بیش از حد برای افراد سرماخوردگی مشکل دارد. بنابراین بهتر است گوجه فرنگی سبز را با غلتک بخورید.
زنان باردار
مصرف بیش از حد گوجه فرنگی سبز توسط زنان باردار می تواند باعث مستی ، از بین رفتن بدن مادر و همچنین مشکلات سلامتی برای جنین شود. به جز اینها ، هیچ عارضه دیگری برای گوجه فرنگی سبز در دوران بارداری وجود ندارد. اما بهتر است قبل از مصرف گوجه فرنگی سبز ، با یک پزشک مشورت کنید.
افراد مبتلا به اسهال
در پست های قبلی ، ما خاطرنشان كردیم كه افراد مبتلا به اسهال تا پایان درمان نباید گوجه فرنگی سبز بخورند زیرا خوردن این میوه باعث افزایش مشکل و از دست دادن آب بیشتر از بدن می شود.
فضای سبز
میوه هایی که مانند سایر میوه ها طعم ترشی دارند می توانند باعث حساسیت شوند. این آلرژی ها در بعضی موارد می تواند به عنوان آلرژی پوستی مانند خارش شدید ، ترک خوردگی ، اگزما و سرخ کردن در پوست دیده شود.
میوه های بهار همچنین باعث حساسیت های دیگری مانند خارش و سوزش روی سطح زبان و کام می شوند. در بیشتر موارد ، آفات موجود در دهان نیز علائم حساسیت به این میوه ها است. بهترین راه برای درمان این آلرژی ها مصرف میوه و آلرژن است.
هشدار:
معمولاً کودکان ، با دیدن میوه های بهاری در یک چرخ دستی به ظاهر تمیز ، زیرا فروشنده میوه ها را تمیز کرده است ، آنها را خریداری کرده و بعد از نمک آنها را مصرف می کند.
اما در حقیقت ، این غذاها تمیز و ضد عفونی نمی شوند و آب روی آنها فقط به دلیل تازه نگه داشتن و لذت بخش آنها است. برخی از فروشندگان برای این منظور از خوب یا جو استفاده می کنند.
گوجه فرنگی سبز ، در صورت نشستن و آلوده ، خطر ابتلا به بیماری های عفونی دستگاه گوارش ، از جمله حصبه و مسمومیت غذایی را افزایش می دهد.
1
منبع: www.khabaronline.ir