هشدار در فضای مجازی ؛ آیا استفاده از سخت کننده در بستنی لبنی خطرناک است؟



پونه شیرازی:پخش کننده های خبری می گویند که Harshrs در صنعت پلیمر ، رزین ها ، رنگ ها و کامپوزیت ها ، قالب گیری کفش ، چسب ، ساخت سنگ ، کفپوش و همچنین پوشش مخزن مورد استفاده قرار می گیرد و بسیار سرطان زا است.

اما دکتر محمد هاشمی ، دبیر انجمن علمی چاقی و معالجه ، با تأکید بر اینکه مانع از استفاده در صنعت بستنی خطرناک نیست ، می گوید: دست سازها به مواد مورد استفاده برای تقویت و سفت شدن مواد اولیه تقسیم می شوند و در صنایع غذایی استفاده می شوند.

وی در توضیح اخبار هشدار دهنده مبنی بر اینکه بستنی با هاردنرها خورده نشده است ، افزود: “دست سازها شبیه به پنیر ، خمیر و ماکارونی هستند که یکسان نیستند. سخت کننده مورد استفاده در تولید بستنی ترکیبی از پودر شیر ، شکر ، ژلاتین و مواد افزودنی خوراکی است و کاملاً متفاوت از سخت تر است که در صنایع دیگر استفاده می شود.

وی تأکید کرد: “خوردن بستنی به دلیل قند و کالری زیاد می تواند به سلامتی ما آسیب برساند. اما سخت کننده مورد استفاده در تولید بستنی با مواد تشکیل دهنده مورد استفاده در صنعت متفاوت است و نگران مصرف کنندگان نیست.”



منبع: www.khabaronline.ir

یوبیک آنلاین
یوبیک آنلاین
مقاله‌ها: 7489

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *