
سعید حسینی ، یک متخصص جراحی قلبی عروقی در بیمارستان قلبی عروقی شهید رجای ، به مهر گفت: “بیماری قلبی عروقی یکی از مهمترین مرگ و میر در کشور ما است و بیشترین تعداد بیماری قلبی بیماری قلبی یا بیماری قلبی است.
وی افزود: علل این بیماری بسیار متنوع است ، اما چندین عامل اصلی خطر وجود دارد که در کشور ما بسیار شایع است و یکی از مهمترین آنها سابقه خانوادگی بیماری قلبی است. ” افرادی که بیماری قلبی دارند ، مانند پدر ، مادر ، خواهر ، برادر ، عمو یا عمه ، بیشتر در معرض خطر هستند.
وراثت ، چاقی و سیگار ؛ سه عامل ریز
وی همچنین افزود: لیپیدهای خون بالا ، دیابت ، فشار خون بالا ، چاقی شکم ، سیگار کشیدن ، تحرک کافی و تغذیه ناسالم از دیگر عوامل شناخته شده ای هستند که خطر ابتلا به بیماری قلبی را افزایش می دهند.
پیشگیری با تغذیه سالم و تحرک ارزان تر از درمان
وی افزود: “نکته مهمی که تکرار شده و هنوز تأکید شده است این است که بسیاری از افراد می دانند که برای سلامت قلب چه چیزی مضر است ؛ اما دانستن اصول تغذیه سالم ، فعالیت بدنی منظم ، کنترل استرس و اجتناب از سیگار کشیدن و غذاهای ناسالم کافی نیست ، و داشتن یک سبک زندگی سالم نه تنها از بیماری قلبی جلوگیری می کند ، بلکه بسیاری از بیماری های مزمن دیگر نیز مانع می شود.
حسینی خاطرنشان کرد: سرانجام ، با توجه به سن بیماری های قلبی و افزایش موارد در سنین پایین ، پیشگیری همیشه آسانتر و ارزان تر از درمان است ، تحصیلات ، آگاهی و اقدامات پیشگیرانه از گذشته مهمتر شده است.
1
منبع: www.khabaronline.ir