
به گفته سارا آنزلووار ، متخصص تغذیه ، “غذای سریع در روده احتمالاً به دلیل محتوای فیبر است ، اما گمانه زنی هایی وجود دارد که آنتی اکسیدان های موجود در کیوی نقش موثری دارند.”
ترکیبی از آنتی اکسیدان های طبیعی در کیوی با فیبر اضافی در پوست آن ، حرکت مواد را تسهیل می کند. هنگامی که یک اسموتی درست می کنید ، یک کیوی کامل شسته شده را به میکسر اضافه کنید ، یا آن را مانند سیب بخورید.
خواص فوق العاده این میوه برای تسکین یبوست
نارنجی معتدل است و ترکیباتی مانند روغن فرار ، نشاسته ، چربی ، شکر ، تلخ ، فلاونوئیدها و ویتامین های A ، B و C.
میوه نارنجی در چین در چین رسیده و زودرس است و به عنوان دستگاه گوارش و ضد استحکام استفاده می شود. برای درمان سرفه های خشک ، آرامش عصبی ، بی خوابی و عصبی بودن مفید است و در طب سنتی چینی اعتقاد بر این است که مصرف میوه نارنجی باعث تحریک انرژی راکد در بدن می شود.
خصوصیات لایه برداری نارنجی
از پوست میوه تازه و خشک استفاده می شود و برای تقویت سیستم گوارشی و تنفسی و خلط مفید است.
پوست نارنجی را می توان از پوست خشک و پوست تازه تهیه کرد تا 2 گرم پوست تازه یا 2 گرم پوست خشک به یک لیوان آب جوش اضافه شود. به مدت 5 دقیقه جوش دهید و روزانه برای درمان ناراحتی دستگاه گوارش مانند سوء هاضمه ، یبوست ، نفخ و درمان اختلالات دستگاه گوارش مصرف کنید.
پوست نارنجی را با مقدار مساوی عسل و بعد از خنک شدن ترکیب کنید تا سرفه را تا 1 تا 2 میلی لیتر درمان کنید تا بهبودی کامل شود.
1
منبع: www.khabaronline.ir