یک راه حل برای کاهش التهاب در بدن



بدن در پاسخ به بسیاری از بیماری ها از همان روند پیروی می کند. اما اگرچه التهاب بخش مهمی از روند بهبودی است ، اما خطر ابتلا به بیماری هایی مانند بیماری قلبی ، سرطان ، دیابت و سندرم متابولیک را افزایش می دهد. عوامل بسیاری از جمله استرس و رژیم غذایی نیز ممکن است منجر به التهاب مزمن شود.

به گفته ایسنا ، کارشناسان انگلیس روابط رژیم غذایی ، به ویژه پروتئین و منابع فیبر را مورد بررسی قرار دادند. نتایج تحقیقات آنها در ماه آوریل در مجله Nutrients منتشر شد.

کارشناسان با اطلاعات پزشکی ، سبک زندگی و سلامت حدود نیم میلیون نفر از ساکنان انگلیسی به پایگاه داده پزشکی انگلیس رفتند. آنها داده های 1800 شرکت کننده را که حداقل 5 سال سن داشتند و شرایط آنها برای مطالعه مناسب بود ، بررسی کردند. تنها شرکت کنندگان در مطالعه در داده های غذایی و آزمایش خون آنها ثبت شد. CRP یک اندازه گیری شایع التهاب در بدن است.

در طول مطالعه ، شرکت کنندگان شرکت کنندگان را به دو گروه تقسیم کردند: افرادی که هیچ بیماری مزمن بر اساس لیست 2 بیماری مزمن و افراد مبتلا به دو یا چند بیماری مزمن نداشتند. کارشناسان پروتئین کل بین دو گروه پروتئین حیوانات و گیاه را تقسیم کردند. لوبیا ، لوبیا ، عدس ، توفو ، مغز و دانه نیز در گروه پروتئین حیوانات ، گوشت قرمز ، مرغ ، تخم مرغ ، ماهی و لبنیات گنجانده شده است.

متخصصان همچنین عواملی مانند سن ، جنس ، قومیت ، وضعیت اقتصادی اقتصادی ، سیگار کشیدن و الکل ، قد و وزن را در نظر می گیرند. شرکت کنندگان سابقه پزشکی خود را با توجه به لیست بیماری های مزمن نقل از دادند. شرکت کنندگان بر اساس اطلاعات غذایی و سطح CRA به چهار گروه تقسیم شدند: پروتئین بالا ، پروتئین کم ، فیبر بالا و فیبر رژیم غذایی کم.

طبق نتایج ، ارتباط پروتئین و فیبر و التهاب در افراد با چند بیماری قوی تر از افرادی که از بیماری های مزمن رنج نمی بردند ، قوی تر بود. به طور کلی ، با افزایش مصرف پروتئین گیاهی و فیبر ، سطح التهاب کاهش یافته است. در مقابل ، پروتئین حیوانی و پروتئین کل با CRA همراه بود که نشانه التهاب است.

داده ها در این مطالعه نشان داد که مصرف بیش از حد پروتئین حیوانی و مصرف فیبر کم با سطح بالایی از التهاب همراه است ، در حالی که مصرف بیشتر فیبر و پروتئین گیاه التهاب را کاهش می دهد.

فیبر نقش مهمی در سلامت روده دارد و باکتری های مفید روده را تقویت می کند. شواهدی وجود دارد که نشان می دهد میکروبیوم های روده سالم با سطح کم التهاب همراه هستند ، بنابراین برای پروتئین های گیاهی و سایر منابع فیبر کاملاً منطقی است که مربوط به سطح پایین CIRP باشد. این یک رابطه دو طرفه است: سلامت روده بر التهاب و التهاب بر سلامت روده تأثیر می گذارد. به این ترتیب می توانید با مصرف فیبر و پروتئین گیاهی ، از التهاب جلوگیری کرده و سلامت کلی بدن را تقویت کنید.

1



منبع: www.khabaronline.ir

یوبیک آنلاین
یوبیک آنلاین
مقاله‌ها: 7566

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *