
پونه شیرازیفشار خون دست نخورده نه تنها خطر سکته مغزی و قلب را افزایش می دهد ، بلکه خطر نارسایی کلیه را نیز افزایش می دهد. آسیب چشم و پاره شدن رگها و همچنین افزایش خطر ابتلا به آلزایمر و مشکلات حافظه در فشار خون کنترل شده نیز محتمل است.
دکتر محمد هاشمی ، دبیر انجمن علمی پیشگیری و درمان چاقی ، تأکید کرد که افراد مبتلا به فشار خون بالا باید دائماً با فشار خون خود در ارتباط باشند تا میزان کنترل فشار خون را تعیین کنند ، و می گویند مصرف هرگونه شوری می تواند فشار خون بالا را تشدید کند.
وی گفت: “غذاهای بسیار شیرین ، از جمله نوشیدنی ها و شیرینی های شیرین ، می توانند فشار خون را تشدید کنند.”
وی تأکید کرد: غذاهایی که دارای چربی های اشباع بالا هستند ، مانند چربی های جامد و کره ، همچنین فشار خون را تشدید می کنند. غذاهای فرآوری شده مانند سوسیس و سوسیس و غذاهای کنسرو شده نیز فشار خون را افزایش می دهند.
منبع: www.khabaronline.ir