علائم آسم در کودکان چیست؟



طبق این خبر ، سوده سید آرانی در مورد تشخیص آسم در کودکان گفت: سرفه های طولانی مدت که بیش از 6 هفته بعد از سرماخوردگی معمولاً به عنوان آسم در نظر گرفته می شوند ، اما ما از اصطلاح آسم در کودکان خردسال استفاده نمی کنیم و بیشتر استفاده نمی کنیم. افزایش حساسیت مجاری هوایی می تواند یک عامل خطر برای آسم باشد.

علائم آسم در کودکان

Tasnim در یک خبرنامه نوشت: وی در مورد علائم آسم در کودکان اضافه کرد: مدتها بعد از سرماخوردگی ، سرفه در حین انجام فعالیت هایی مانند دویدن ، خندیدن یا صحبت کردن ، سرفه های شبانه که کودکان را از خواب بیدار می کنند و یا احساس تنگی نفس و سنگین بودن قفسه سینه می کنند ، علائمی است که عمدتاً در کودکان مبتلا به آسم دیده می شود.

نقش ژنتیک در آسم در کودکان

ایمونولوژی و آلرژی کودکان در مورد دلایل آسم در کودکان بیان شده است: آسم یک بیماری چند ملیتی است و مسائل ژنتیکی و محیطی بر آن تأثیر می گذارد ، به عنوان مثال اگر والدین ، ​​به ویژه مادر ، سابقه آسم و آلرژی داشته باشند ، احتمال آسم در کودکان بیشتر به وجود می آید. قرار گرفتن در معرض کودک در برابر آلاینده های هوا همچنین می تواند یکی از دلایل این بیماری باشد.

احتمال آسم را با شیردهی کاهش دهید

وی گفت: “مطالعات نشان می دهد که شیردهی با شیر مادر می تواند به جلوگیری از آسم در کودکان کمک کند.” عوامل محیطی مانند حیوانات خانگی یا گیاهان نیز می توانند علائم آسم را تشدید کنند. اگر کودک در مواجهه با این عوامل علائم آسم را داشته باشد ، به والدین توصیه می شود که از نگه داشتن گل ، گیاهان و حیوانات خانگی خودداری کنند.

نیاز به درمان مناسب و به موقع برای کودکان

با تأکید بر اینکه درمان مناسب و به موقع می تواند از پیشرفت بیماری در سنین پایین جلوگیری کند ، خاطرنشان کرد: با درمان مناسب و به موقع ، در بسیاری از موارد آسم در کودکان با 4-5 سالگی برطرف می شود و در بزرگسالی ادامه نمی یابد.

سید آرانی همچنین در مورد درمان آسم گفت: در این درمان ، داروهای استنشاقی بیشتر از داروهای خوراکی استفاده می شوند ، زیرا به طور مستقیم به مجاری هوایی می رسند و از پیشرفت التهاب جلوگیری می کنند. برخی از والدین به دلیل نگرانی های خود از اسپری و داروهای استنشاق استفاده نمی کنند. اما باید بدانید که استفاده از اسپری ها ، به ویژه کورتیکواستروئیدهای استنشاقی ، برای درمان و کاهش بیماری آسم ضروری است و این نگرانی ها معمولاً اشتباه است.

1



منبع: www.khabaronline.ir

یوبیک آنلاین
یوبیک آنلاین
مقاله‌ها: 7626

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *