ادویه هایی که مغز را تقویت می کنند



مطالعات نشان می دهد که تغذیه تأثیر معنی داری در پیشگیری از تجزیه و تحلیل شناختی دارد. در این راستا ، گنجاندن برخی از ادویه ها در یک رژیم غذایی روزانه به جوان سازی مغز و بهبود عملکرد مغز تا 5 سال کمک می کند.

در ادامه ، ادویه هایی را معرفی می کنیم که شامل گنجاندن آنها در رژیم غذایی روزانه می تواند از تجزیه و تحلیل شناختی جلوگیری کند. این ادویه ها عبارتند از:

زردچوبه
زردچوبه پرکاربردترین ادویه در جهان است که به دلیل خاصیت پخت و پز آن ، به ویژه اثر ضد التهابی شناخته شده است. نشان داده شده است که زردچوبه باعث بهبود توانایی های شناختی و افزایش امید به زندگی می شود. طبق مطالعات ، زردچوبه حافظه را تقویت می کند و احتمال تحول مغز مانند آلزایمر را کاهش می دهد و نقش محافظتی در برابر تجزیه و تحلیل شناختی مرتبط با پیری دارد. زردچوبه دارای خواص آنتی اکسیدانی است که به زندگی کمک می کند.

زنجبیل
زنجبیل قرن ها به دلیل خاصیت درمانی مورد استفاده قرار گرفته است. طبق مطالعات اخیر ، مصرف زنجبیل با بهبود توجه ، حافظه و واکنش پذیری در بزرگسالان و کودکان ، عملکرد مغز را تقویت می کند. زنجبیل همچنین التهاب و استرس اکسیداسیون را که باعث پیری سلولی می شود ، کاهش می دهد.

دارچین
دارچین دارای خواص منحصر به فردی است که می تواند توانایی شناختی را بهبود بخشد. مطالعات مربوط به تأثیر دارچین در تقویت قابلیت های مغز ، به ویژه با تمرکز بر اشتغال. همچنین ، دارچین با کاهش التهاب مغز و بهبود حساسیت به انسولین نقش محافظتی در برابر تجزیه و تحلیل شناختی دارد.

کوسن
علاوه بر عطر دلپذیر ، هل دارای خواص درمانی از جمله اثرات ضد التهابی قوی است که از استرس رادیکال های آزاد در بافت مغز جلوگیری می کند. علاوه بر این ، مطالعات نشان می دهد که هل باعث کاهش خستگی ناشی از عوامل استرس زا در طول اشتغال و آموزش می شود و باعث افزایش آگاهی و تمرکز می شود.

میخک
میخک ادویه ای با عطر گرمسیری تند و بومی آسیای جنوبی و آفریقای شرقی است. مطالعات نشان می دهد که عصاره میخک دارای ترکیبات آنتی اکسیدانی است که رادیکال های آزاد در مغز مقابله می کنند و بروز بیماری هایی مانند آلزایمر و بیماری پارکینسون را کاهش می دهند.

زیره
زیره یکی از بهترین منابع آنتی اکسیدان است که اثر رادیکال های آزاد را خنثی می کند و بنابراین در گسترش زندگی و محافظت از نورونهای بافت مغز مؤثر است. این اثرات باعث تقویت حافظه ، تمرکز و یادگیری می شود.

رازیانه
رازیانه یک سبزی معطر است که می تواند در انواع سالادها و سوپ ها مورد استفاده قرار گیرد. البته مصرف آن به همراه طعم دلپذیر دارای خواص آنتی اکسیدانی قوی است و رادیکال های آزاد را خنثی می کند. مطالعات علمی همچنین نشان می دهد که مصرف رازیانه توانایی شناختی را بهبود می بخشد و به ویژه غلظت و حافظه را تقویت می کند.

233233



منبع: www.khabaronline.ir

یوبیک آنلاین
یوبیک آنلاین
مقاله‌ها: 7674

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *