چرا سرخک بر فراز زبانها سقوط می کند؟



از ابتدای سال جاری ، پنج سرخک در ایران مشخص شده است ، به گفته مقامات ، بیشتر آنها اتباع خارجی هستند. همسایگان شرقی مانند افغانستان و پاکستان ، جایی که پوشش های واکسیناسیون در کشورهای آنها بسیار ضعیف است و به این ترتیب با بیماری وارد سایر کشورها می شوند.

هامشاهری در نقل ازی نوشت: “البته ، کارشناسان هشدار می دهند که این مشکل تنها سرخک نیست که این روزها زبان هستند و ما بیماری های دیگری مانند تب ، مالاریا ، آبله مرغان و حتی سل داریم و همیشه احتمال افزایش موارد این بیماری ها وجود دارد که نگران کننده نیست.” از آنجا که همه این بیماری ها حتی سیل های کوچک هستند و هیچ نگرانی برای بیماری همه گیر جهانی وجود ندارد.

دلیل افزایش بیماریهای واگیر چیست؟

چند روز پیش ، معاون وزیر بهداشت Alireza Raisi خاطرنشان کرد: “اتباع بیگانه از مرزهای شرقی گهگاه باعث سرخک می شوند و ما مجبور شدیم مجدداً واکسن تزریق کنیم.” یک موضوع دکتر آمیتس رمضانی ، متخصص بیماری های عفونی و گرمسیری و دبیر انجمن متخصصان عفونی این کشور ، همچنین آن را تأیید می کند ، می گوید: بیماریهای عفونی مانند سرخک فقط مربوط به ایران نیست و آمار آن در کشوری مانند ایالات متحده پنج نفر را پشت سر گذاشته است. این برای اولین بار در پنج سال گذشته در ایالات متحده اتفاق افتاده است.

دکتر رمازانی می گوید: “ما نمی توانیم کشورها را متمایز کنیم و بگوییم که کشور ما با سایر کشورها متفاوت است.” اکنون ما در این کشور سرخک داریم و یک دلیل این است که بسیاری از افراد در دوره Corona Panda’a فرزندان خود را برای تزریق واکسن از ترس ویروس نداشتند. از طرف دیگر ، ما ورود به اتباع را داریم که واکسینه نمی شوند و باعث بیماری می شوند. عوامل دیگر نیز در ظهور یا بازگشت ویروس ها مؤثر هستند.

دبیر انجمن متخصصان عفونی می گوید: بسیاری از عوامل ، از جمله ورود غیر ضروری پناهجویان از مرزها ، تغییرات آب و هوایی ، دستکاری محیطی و بسیاری از عوامل دیگر بر گردش ویروس ها تأثیر می گذارد و باعث ایجاد یک سری بیماری های مسری می شود که وجود نداشت. مثل تاج این روشی است که ما با چند سال با آن روبرو شده ایم. این عوامل همچنین باعث بیماری های عفونی می شود که کنترل و بازگردانده شده اند. مانند سرخک و مالاریا. ویروس سرخک در بسیاری از کشورها رد شده بود ، و ما خودمان بودیم که سرخک در کشور را از بین ببریم که این یک دستاورد بزرگ بود ، اما در این روند اختلال ایجاد شد. یا ویروسی مانند مالاریا در کشورهای اروپایی کاملاً از بین رفت و چیز دیگری وجود نداشت ، اما اکنون ما به دلیل تغییرات آب و هوا دوباره آن را در اروپا می بینیم و …

رابطه تغییرات آب و هوا و افزایش بیماریهای عفونی

متخصص بیماری عفونی با افزایش انتقال بیماری ها ، رابطه بین تغییرات آب و هوا و چنین عواملی را توضیح می دهد و می گوید تغییرات آب و هوایی ، تغییر آب و هوا ، جنگل زدایی و تخریب حیات وحش باعث می شود که زیستگاه های حیوانات تغییر یا از بین بردن و از بین بردن و در نتیجه نزدیکتر به حیوانات وحشی یا حیات وحش باشند. موضوعی که انتقال بیماری ها را افزایش می دهد.

دکتر رمضانی ادامه می دهد: ما هرگز بارندگی زیادی در کشورهای همسایه عربی نداشته ایم. این باران ها زیستگاه ویروس ها را تغییر داده است. بسیاری از بیماری های عفونی ، مانند مالاریا و تب ، از طریق یک حامل (مالاریا از طریق پشه های مالاریا و دنگی از طریق پشه) به انسان منتقل می شوند. در نتیجه ، این عوامل و بسیاری از عوامل دیگر ، مانند سفرهای مکرر بین المللی ، شهرنشینی ، جنگ ، فقر و حتی دستکاری اکولوژیکی مانند سدها ، بیماری های عفونی پخش می شود. به عنوان مثال ، ساخت سد باعث می شود که کل منطقه دچار تغییرات محیطی شود که این امر در افزایش بیماریهای مسری تأثیر دارد.

به گفته رمازانی ، همه این عوامل در کنار هم باعث می شوند بیماری های عفونی ظهور کنند. به عنوان مثال ، ما در حال از بین بردن مالاریا در کشور بودیم ، اما به دلیل تغییرات آب و هوا و همچنین مهاجران غیرقانونی و سایر عوامل ، دوباره شاهد مالاریا در کشور هستیم.

یک تهدید بیشتر از ویروس ها و عفونت ها

در این گفتگو ، دبیر انجمن متخصصان عفونی این کشور به نکته مهمی اشاره می کند و می گوید: بیماری هایی مانند سرخک و آبله مرغان و غیره. در کشور ، سیل های کوچکی است و هیچ سیل بزرگی برای نگرانی در مورد تهدید جهانی یا یک خطر عمومی جهانی وجود ندارد. اینها باعث ایجاد مشکلات در مورد شیوع کوچک می شود.

دکتر رمازانی تأکید می کند: “موضوعی که می تواند به یک تهدید جهانی بزرگ تبدیل شود ، غیر از ویروس ها (مانند کرونا ، و غیره) ، که قادر به ایجاد همه گیر و طغیان های بزرگ در جهان است ،” مقاومت میکروبی “است. عفونت های درمان نشده.

۱۴۱۴



منبع: www.khabaronline.ir

یوبیک آنلاین
یوبیک آنلاین
مقاله‌ها: 7774

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *