این چربی ها شما را سالم نگه می دارند



چربی ها نوعی مواد مغذی هستند که به بدن کمک می کند تا انرژی خود را بسازد و عملکردهای مهمی مانند جذب ویتامین ها و ساخت غشاهای سلولی را انجام دهد. با این حال ، تمام چربی ها توسط بدن لازم نیست.

در حالی که چربی های بد یا چربی های ناسالم مانند اشباع و ترانس ترانس وجود دارد که می تواند خطر ابتلا به بیماری قلبی را افزایش دهد ، همچنین چربی های خوب یا سالم وجود دارد که کاملاً برعکس هستند و نقش مثبتی در کاهش فشار خون و بهبود سلامت قلب دارند. اینها چربی هایی هستند که برای اطمینان از سلامت کلی و عملکرد بهتر جسمی باید در رژیم غذایی خود قرار بگیرند. در این مقاله ، ما بحث می کنیم که چربی های سالم چیست و چه غذاهایی حاوی بیشترین مقدار این چربی ها است.

چربی های سالم چیست؟

به نقل از هند تایمز ، چربی های سالم چربی هایی هستند که برای بدن و عملکرد آن مفید هستند. آنها سطح انسولین را بهبود می بخشند ، کلسترول پایین تر ، به سطح قند خون کمک می کنند و از همه مهمتر برای قلب مفید هستند و به جلوگیری از هرگونه بیماری مرتبط با قلب کمک می کنند. چربی های سالم یا خوب شامل اسیدهای چرب غیر اشباع و اسیدهای چرب اشباع نشده مانند امگا -3 و امگا -3s است. این چربی های سالم به طور طبیعی توسط بدن ساخته نمی شوند ، بلکه مورد نیاز بدن هستند ، به طوری که انسان نیاز به غذاهای سرشار از این چربی ها را در اختیار بدن قرار می دهد. در اینجا سه ​​غذای حاوی چربی های سالم وجود دارد که می توانید برای کمک به بدن خود در رژیم غذایی خود قرار دهید.

اووکادو

اخیراً آووکادو به عنوان چربی سالم استفاده می شود. می توانید این میوه را برش داده و آن را به ساندویچ یا سالاد خود اضافه کنید. در هر صورت ، برای قلب مفید است زیرا حاوی اسیدهای چرب اشباع نشده و غیر اشباع است و مطالعات نشان می دهد که به بهبود سلامت قلبی عروقی کمک می کند. طبق نتایج یک مطالعه ، استفاده روزانه از یک آووکادو تأثیرات مفیدی بر سطح کلسترول دارد.

ماهی

ماهی های چرب به طور طبیعی مقادیر زیادی اسیدهای چرب اشباع نشده و امگا -3 دارند که برای سلامت قلب و مغز مفید هستند. این ماهی ها شامل ماهی قزل آلا ، ساردین ، ​​لنگرگاه ، ماهی خال مخالی و ماهی تن هستند. انجمن قلب آمریکا (AHA) توصیه می کند 5 وعده ماهی چرب در هفته مصرف کنید. برای کسانی که نمی توانند ماهی مصرف کنند ، مکمل های روغن ماهی می توانند اثر جادویی داشته باشند.

مال ماست

ماست طبیعی بالا نه تنها حاوی مواد مغذی سالم است بلکه حاوی پروبیوتیک های مفیدی است. با توجه به نتایج یک مطالعه ، استفاده منظم از ماست با FAT بالا می تواند خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی را کاهش دهد. مطالعات دیگر نشان می دهد که برای بهبود سلامت هضم و مدیریت وزن مفید است.

روغن زیتون

روغن زیتون یکی از مؤلفه های اصلی غذاهای مدیترانه ای است ، اما اکنون باید آن را به عنوان یکی از اصلی ترین دستورالعمل های پخت و پز یا سس که می پزید در نظر بگیرید. در حالی که به کاهش خطر ابتلا به برخی سرطانها ، بیماری های قلبی و دیابت کمک می کند ، اسید اولئیک موجود در روغن پیری را کاهش می دهد. کارشناسان پیشنهاد می کنند برای نتایج بهتر از روغن زیتون سوپراسپرت استفاده کنید.

شکلات تلخ

اگر غذایی در لیست وجود داشته باشد که مغذی و خوشمزه باشد ، شکلات تلخ است. این غذای خوشمزه دارای 2 ٪ کالری ، مواد مغذی و حتی آنتی اکسیدان ها است. با این حال ، برای به دست آوردن چربی های سالم ، انتخاب شکلات تلخ که حداقل 2 ٪ کاکائو داشته باشد ، مهم است.

آجیل

آجیل مانند بادام و گردو بسیار سرشار از چربی های سالم ، ویتامین E و سایر مواد مغذی از جمله منیزیم و پروتئین است. طبق مطالعات ، افرادی که آجیل می خورند ، کمتر احتمال ابتلا به چاقی و بیماری قلبی را دارند.

تخم مرغ

تخم مرغ ها نه تنها حاوی چربی های سالم بالایی هستند ، بلکه حاوی ویتامین ها و مواد معدنی هستند که برای سلامت مغز مفید هستند. چه زرده یا تخم مرغ کامل ، مصرف تخم مرغ می تواند خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی را به میزان قابل توجهی کاهش دهد و همچنین به کاهش وزن کمک کند.

1



منبع: www.khabaronline.ir

یوبیک آنلاین
یوبیک آنلاین
مقاله‌ها: 7798

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *