
این لزوماً آگاه نیست ، و شما ممکن است ناآگاهانه اشتباهات مشترکی را انجام دهید که ویتامین ها ، مواد معدنی و آنتی اکسیدان های ارزشمند را از غذای شما خارج کرده است. اما نگران نباشید ، در اینجا نحوه جلوگیری و جلوگیری از این عادتهای از بین بردن مواد مغذی آورده شده است.
پختن سبزیجات زیاد
همشاهری نوشت: “اگر سبزیجات به خصوص در آب جوش بپزیم ، مواد مغذی حیاتی مانند ویتامین C و ویتامین B را از دست می دهد.” هرچه سبزیجات بیشتر پخته شوند ، مواد مغذی بیشتری در آب از بین می روند. برای حفظ مواد مغذی خود ، سعی کنید سبزیجات را بخارپز یا صاف کنید. این روش به حفظ رنگ ، طعم و مواد مغذی آنها کمک می کند.
استفاده بی فایده از روغن
مقدار کمی روغن سالم می تواند طعم و بافت را بهبود بخشد ، اما بیش از حد برای سلامتی شما مفید نیست. استفاده بیش از حد از روغن ، به ویژه هنگام سرخ کردن ، کالری اضافی را اضافه می کند که می تواند ارزش غذایی وعده غذایی شما را کاهش دهد. فقط از روغن برای پوشاندن تابه استفاده کنید ، یا گزینه های سالم تری مانند روغن زیتون یا روغن نارگیل را که حاوی چربی های خوبی هستند ، انتخاب کنید.
گرمای بیش از حد روغن ها
گرمای زیاد می تواند چربی های سالم موجود در روغن های شما را از بین ببرد. وقتی روغن خیلی گرم شود ، مواد مغذی خود را از دست می دهد و ترکیبات مضر را آزاد می کند. برای جلوگیری از این کار ، هنگام سرخ کردن در دمای زیاد از روغن های دود بالاتر مانند روغن آووکادو یا آفتابگردان استفاده کنید. گرما را به آرامی نگه دارید و اجازه ندهید که روغن سیگار بکشد تا غذای شما خوشمزه و مغذی باشد.
میوه و سبزیجات لایه برداری
آیا می دانید مواد مغذی زیادی در پوست میوه و سبزیجات وجود دارد؟ میوه های لایه برداری ممکن است آنها را زیباتر کند ، اما این باعث می شود فیبر ، آنتی اکسیدان ها و ویتامین ها در میوه و سبزیجات از بین بروند.
1
منبع: www.khabaronline.ir