آیا مصرف نان و برنج در بیماران دیابتی باید باشد؟



وزارت بهداشت در مورد بهبود تغذیه در پاسخ به اینکه آیا مصرف نان و برنج باید در بیماران دیابتی قطع شود. نان و برنج از گروه نان و غلات است و حاوی کربوهیدرات است. پس از غذا خوردن ، کربوهیدرات ها بیشترین تأثیر را بر میزان قند خون دارند. بنابراین ، برای کنترل قند خون خوب ، مدیریت کربوهیدرات مورد نیاز است.

Tasnim در یک خبرنامه نوشت: مقدار کل کربوهیدرات های دریافت شده در هر وعده غذایی مهم است. مقدار توصیه شده کربوهیدرات در دیابت 2 گرم در روز (1 تا 2 درصد از کل کالری دریافتی) برای بزرگسالان است که هر واحد نان و برنج حاوی 2 گرم کربوهیدرات است.

هنگامی که دیابت با انسولین تحت درمان قرار می گیرد ، دریافت 2 ٪ تا 5 ٪ کربوهیدرات ها از کل کالری دریافتی و تنظیم میزان انسولین با تعداد کربوهیدرات دقیق منجر به کنترل بهتر قند خون می شود.

بهتر است به جای کربوهیدرات های ساده (شکر و شکر) از کربوهیدراتهای پیچیده مانند نان کامل استفاده کنید تا فیبر و سایر مواد مغذی تهیه شود.

1



منبع: www.khabaronline.ir

یوبیک آنلاین
یوبیک آنلاین
مقاله‌ها: 8423

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *