
وزارت بهداشت در مورد بهبود تغذیه در پاسخ به اینکه آیا مصرف نان و برنج باید در بیماران دیابتی قطع شود. نان و برنج از گروه نان و غلات است و حاوی کربوهیدرات است. پس از غذا خوردن ، کربوهیدرات ها بیشترین تأثیر را بر میزان قند خون دارند. بنابراین ، برای کنترل قند خون خوب ، مدیریت کربوهیدرات مورد نیاز است.
Tasnim در یک خبرنامه نوشت: مقدار کل کربوهیدرات های دریافت شده در هر وعده غذایی مهم است. مقدار توصیه شده کربوهیدرات در دیابت 2 گرم در روز (1 تا 2 درصد از کل کالری دریافتی) برای بزرگسالان است که هر واحد نان و برنج حاوی 2 گرم کربوهیدرات است.
هنگامی که دیابت با انسولین تحت درمان قرار می گیرد ، دریافت 2 ٪ تا 5 ٪ کربوهیدرات ها از کل کالری دریافتی و تنظیم میزان انسولین با تعداد کربوهیدرات دقیق منجر به کنترل بهتر قند خون می شود.
بهتر است به جای کربوهیدرات های ساده (شکر و شکر) از کربوهیدراتهای پیچیده مانند نان کامل استفاده کنید تا فیبر و سایر مواد مغذی تهیه شود.
1
منبع: www.khabaronline.ir