غذاهایی که نباید در روزهای گرم بخورید



به گفته کارشناسان طب سنتی ، توجه به تعادل خلق و خوی بدن در گرمای سال و تابستان بسیار مهم است. در داروی سنتی ایران ، تابستان دارای خلق و خوی گرم و خشک است. بنابراین ، تا حد امکان ، غذاها و نوشیدنی هایی که باعث افزایش ایمنی بدن می شوند و باعث خشکی پوست می شوند.

همشاهری در یک خبرنامه نوشت: غذاها و غذاها نوشیدنی های گرم و خشک در تابستان و روزهای گرم سال می تواند اثرات منفی بر سلامتی و تعادل خلق و خوی بدن داشته باشد. افزایش گرما و خشکی پوست ، تعریق بیش از حد ، اختلالات دستگاه گوارش ، تشنگی مداوم ، مشکلات پوستی ، خواب بی قرار و کم کیفیت و افزایش خطر ابتلا به بیماری های قلبی بخشی از عواقب عدم مشاهده تغذیه در فصل گرما است.

چه چیزی بخوریم ، چه بخوریم؟
در این نقل از ، غذاهای متنوعی را معرفی کرده ایم که در فصل گرما نباید کمتر بخوریم یا بخوریم.

غذاهای گرم و خشک: مصرف بیش از حد گوشت قرمز به دلیل خلق و خوی گرم و خشک آن می تواند باعث افزایش گرما و خشکی در بدن شود. همچنین غذاهای سرخ شده مانند سیب زمینی سرخ شده ، فلافل و غیره به دلیل ماهیت گرم آنها توصیه نمی شود. تخم مرغ ها و املت های نیمرو به دلیل خلق و خوی گرم و خشک باید کمتر مصرف شوند.

ادویه جات ترشی جات و ادویه های داغ: خوردن ادویه های داغ مانند فلفل ، زنجبیل ، دارچین ، زعفران و سس های تند می تواند گرمای بدن را افزایش دهد. مصرف بیش از حد شیرینی و دسرها ، به ویژه آنهایی که قند زیاد دارند نیز می توانند گرمای بدن را افزایش دهند. حتی مصرف شکلات ، عسل و کشمش باید محدود یا کمتر مصرف شود. بسیاری از افراد دوست دارند آن را هنگام صبحانه بخورند و بنوشند ، اما باید بدانیم که عسل گرم و خشک است و مصرف در تابستان ، که فصلی با خلق و خوی گرم و خشک است ، می تواند گرمای بدن و خشکی را افزایش دهد.

شربت ها و نوشیدنی های شیرین نیز از نظر طبیعت گرم هستند و بهتر است از آنها اجتناب کنید. همچنین غذاهایی مانند سبزیجات تند مانند سیر ، پیاز ، تره فرنگی ، نعنا ، پادشاه و شوید گرم هستند ، مصرف آنها در روزهای گرم سال مناسب نیست و توصیه نمی شود.

نوشیدنی های گرم: مصرف بیش از حد چای و قهوه به دلیل ماهیت گرم و خشک آنها می تواند باعث افزایش گرما و خشکی بدن شود. الکل همچنین بسیار گرم و خشک است و مصرف در تابستان می تواند مشکلات بسیاری ایجاد کند.

از نظر طب سنتی ، در فصل گرما ، ما باید بیشتر از غذاهای سرد مصرف کنیم تا هم آب بدن تأمین شود و هم در طول روز احساس خستگی ، گرما و تشنگی نداشته باشیم و شبها را در شب راحت تر و آرام کنیم.

با پیروی از یک سری نکات و جلوگیری از غذاها و نوشیدنی های گرم و خشک ، می توان خلق و خوی بدن را در تابستان حفظ کرد و از مشکلات مرتبط با گرما ، خشکی پوست و سایر عوارض احتمالی جلوگیری می کند.

میوه های خنک و خنک: در تابستان توصیه می شود میوه هایی مانند هندوانه ، خیار ، خربزه و کاهو را که دمای سرما دارند مصرف کنید.

سبزیجات تازه: سبزیجات مانند کاهو ، کدو ، خیار و نعناع به دلیل ماهیت سرد وتر مناسب هستند.

نوشیدنی های خنک و طبیعی: شربت های طبیعی و سنتی مانند شربت ، شربت خاکستر و شربت بیدمشک که سردتر است می تواند بهترین گزینه ها برای فصل گرما باشد. کره طبیعی و کم درآمد نیز به دلیل طبیعت سردتر و مرطوب برای این فصل مناسب است.

مصرف غذاهای سبک و ساده: ساده و سبزیجات با طبیعت سرد و مرطوب برای تابستان مناسب هستند.

لبنیات: ماست و ماست طبیعت سرد دارند و در این فصل هم توصیه می شوند و هم لذت بخش هستند.

1



منبع: www.khabaronline.ir

یوبیک آنلاین
یوبیک آنلاین
مقاله‌ها: 8376

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *