میوه برای سلامت قلب زنان مفید است



یک مطالعه جدید توسط متخصصان پزشکی در دانشگاه دیویس کالیفرنیا نشان می دهد که مصرف روزانه حدود دو وعده انبه (2 گرم یا حدود 2.5 فنجان) به مدت دو هفته چندین شاخص فشار خون بالا (در کوتاه مدت) و همچنین کلسترول عمومی و کلسترول بد (LDL) روزه در زنان را کاهش می دهد.

ایسنا در یک خبرنامه نوشت: یائسگی که زنان ممکن است 5 ٪ از زندگی خود را انجام دهند ، مرحله زندگی است که در آن خطر ابتلا به بیماری قلبی به طرز چشمگیری افزایش می یابد.

کاهش این شاخص های خطرناک این بود که دو ساعت پس از خوردن انبه ، فشار خون سیستولیک (اندازه گیری فشار خون زیاد) ، شرکت کنندگان در حالت دروغگو در حدود شش واحد (1.5 میلی متر جیوه) و فشار خون شریانی متوسط ​​(MAP).

علاوه بر این ، مصرف روزانه انبه به مدت دو هفته حدود 2 واحد کلسترول عمومی (1.5 میلی گرم در دسی لیتر) و کاهش تقریباً 2 واحد LDL (1.5 میلی گرم در دسی لیتر) کاهش یافته است.

دکتر روبرتا هولت ، متخصص دانشگاه دیویس و نویسنده همکار گفت: “پس از یائسگی ، زنان در حال تجربه تغییرات متابولیک خاص هستند که می تواند خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی را افزایش دهد.” یافته های ما به شناسایی راه حل های هدفمند رژیم غذایی مانند مصرف روزانه انبه تازه برای کمک به این گروه در معرض خطر و پشتیبانی از سلامت قلب و کاهش خطر بیماری های مزمن کمک می کند.

به گفته دکتر هولت ، عواملی مانند فشار خون بالا و کلسترول بالا اصلی ترین عوامل خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی هستند و یک رژیم غذایی غنی از مواد مغذی شامل میوه های تازه مانند انبه مدتهاست که به عنوان یک روش مؤثر برای کاهش این خطرات شناخته شده است. این مطالعه نشان می دهد که در برخی از گروه های جمعیتی ، حتی تغییرات کوتاه مدت ، مانند مصرف روزانه انبه تازه ، می تواند تأثیر قابل توجهی در کاهش خطر بیماری های مزمن داشته باشد.

دکتر هولت می گوید برای زنان یائسه و سایر افراد که نگران سلامت قلب و متابولیسم هستند ، انبه یک راه حل طبیعی ، شیرین و مغذی است که همزمان شاخص های سلامت قلب را بهبود می بخشد و از قندهای اضافه شده جلوگیری می کند.

1



منبع: www.khabaronline.ir

یوبیک آنلاین
یوبیک آنلاین
مقاله‌ها: 8386

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *