
طبق اخبار آنلاین ؛ با افزایش سن و تغییرات هورمونی ، حفظ استخوان ها و عضلات به یکی از اصلی ترین نگرانی های بسیاری از زنان تبدیل می شود.
بسیاری از بزرگسالان نگران حفظ عضلات و استخوان های خود هستند. نگرانی که کاملاً طبیعی است. در این میان ، مصرف غذاهای غنی از مواد مغذی می تواند نقش مهمی در جلوگیری از تجزیه و تحلیل عضلات و کاهش تراکم استخوان داشته باشد. در این میان ، اخیراً یک میوه خاص مورد توجه بسیاری از محققان و متخصصان تغذیه قرار گرفته است: آلو خشک.
دکتر مری جین دیسا ، محقق دانشگاه ایالتی پنسیلوانیا ، یکی از دانشمندانی است که فواید میوه را بررسی می کند. تمرکز اصلی تحقیقات وی تأثیر مصرف آلو خشک بر روی بافت عضلانی و ساختار استخوان ، به ویژه در افراد بالای 5 سال است. گروهی که معمولاً با تغییرات طبیعی ناشی از یائسگی و پیری روبرو هستند.
چالش های از دست دادن بافت عضلات و استخوان
فرارو نوشت: با افزایش سن ، کاهش تدریجی در بافت لاغر عضله می تواند بر عملکرد بدنی افراد تأثیر بگذارد. کاهش تراکم استخوان همچنین افراد را در معرض شکستگی استخوان قرار می دهد. بسیاری از افراد به دنبال حفظ کیفیت زندگی خود پس از 6 سالگی به دنبال راهکارهای غذایی مؤثر و ساده هستند. راه حل هایی که به راحتی می توانند آنها را در برنامه روزانه خود بگنجانند. مطالعات اخیر نشان می دهد که برخی از میوه ها ، از جمله آلو خشک ، می توانند نقش مهمی در این مسیر داشته باشند.
آلو خشک ؛ سرشار از مواد مغذی با فواید متعدد
آلو خشک حاوی مواد مغذی قابل توجهی است. از جمله ویتامین ها و پلی فنول ها. پلی فنول ها ترکیبات شیمیایی هستند که به دلیل خاصیت آنتی اکسیدانی آنها شناخته شده اند و می توانند به سلامت سلولی کمک کنند. محققان معتقدند که آلوهای خشک علاوه بر کمک به هضم ، می توانند در حفظ سلامت عضلات و استخوان نیز مؤثر باشند.
عناصر منحصر به فرد موجود در آلو خشک
در بحث در مورد خواص آلو خشک ، اغلب به عنوان فیبر فراوان آن گفته می شود. اما این تنها ویژگی مثبت این میوه نیست. کارشناسان می گویند آلو خشک حاوی ترکیباتی است که می تواند از عضلات پشتیبانی کند. همچنین شواهدی وجود دارد که نشان می دهد مصرف آلو خشک می تواند سطح فاکتور رشد نوع 1 (IGF-1) را افزایش دهد. عاملی که به رشد طبیعی استخوان ها و عضلات کمک می کند.
علاوه بر این ، آلوهای خشک دارای ترکیب طبیعی سوربیتول و برخی از اسیدهای خاص هستند که می توانند بر مدیریت قند خون تأثیر بگذارند. به نظر می رسد که آلوهای خشک با کندی جذب قند در بدن به تنظیم بهتر گلوکز کمک می کنند. برخی از مطالعات این ویژگی را به بهبود تعادل انرژی در طول روز مرتبط کرده اند.
یافته های علمی جدید
دکتر Disosa می گوید: “این اولین کارآزمایی بالینی کنترل شده تصادفی است که اثرات سه بعدی آلوهای خشک شده بر ساختار ، هندسه و استحکام استخوان تخمین زده شده را بررسی می کند.” محققان دانشگاه پنسیلوانیا اثرات مصرف آلو خشک بر ساختار استخوان یائسه را بررسی کردند. نتایج آنها نشان می دهد که مصرف روزانه آلو خشک می تواند تغییرات منفی استخوان در این گروه را کند کند.
در این مطالعه ، زنانی که روزانه حداقل چهار تا شش آلو خشک مصرف می کردند ، در شاخص های چگالی استخوان پایداری معنی داری نشان دادند. داده ها نشان داد که بسیاری از این شرکت کنندگان قادر به حفظ کیفیت استخوان خود در یک سال بودند.
مزایای آلو خشک برای زنان پس از یائسگی
برای زنان بالای 5 سال ، یائسگی معمولاً با تغییرات هورمونی و افزایش خطر کاهش تراکم مواد معدنی استخوان همراه است. یک مطالعه نشان داد که مصرف منظم آلو خشک می تواند به تثبیت برخی از بازاریابان استخوان در این گروه کمک کند. بخش دیگری از این مطالعه نشان می دهد که آلو خشک می تواند به بهبود سطح کلسترول و ظرفیت آنتی اکسیدانی بدن کمک کند.
علاوه بر این ، داده های اضافی نشان داده است که مصرف آلو خشک با بهبود محیط روده همراه است. برخی از شرکت کنندگان با ترکیب آلو خشک در رژیم غذایی خود ، تغییرات کمتری در نشانگرهای التهابی نشان داده اند. دانشمندان بر این باورند که میکروبیوم های روده سالم و کاهش نشانگرهای التهابی می توانند با قدرت استخوان رابطه معنی داری داشته باشند.
نکته جالب این است که واکنش مردم به آلو خشک یکسان نیست. یک مطالعه نشان داد که زنانی که میکروبیوم روده متنوع تری داشتند ، از اثرات حمایتی آلو خشک برای استخوان های خود بهره مند شدند.
مقدار مناسب مصرف آلو خشک
کارشناسان توصیه می کنند که مصرف روزانه حدود 2 گرم آلو خشک (معادل پنج یا شش) می تواند مفید باشد. این مقدار متعادل بدون اضافه کردن کالری زیاد یا قند اضافی ، مزایای سلامتی را فراهم می کند. افراد به راحتی می توانند آلوهای خشک را به سالادها ، غلات صبحانه یا میان وعده های مستقل اضافه کنند.
شرکت کنندگان در این مطالعات همچنین به مصرف کلسیم کافی و ویتامین D در برنامه روزانه خود تشویق شدند. این نشان می دهد که یک رویکرد جامع برای تغذیه و سبک زندگی هنوز ضروری است. با این حال ، آلوهای خشک به عنوان یک میان وعده ساده با فیبر ، مواد معدنی و برخی ویتامین های مفید به یک مکان خاص تبدیل شده اند.
1
منبع: www.khabaronline.ir