التهاب ، ضد سرطان و فشار خون بالا و بهبود سلامت جنسی ، همه در یک میوه تابستانی



طبق اخبار آنلاین ، این سرشار از مواد مغذی است که فواید سلامتی زیادی دارند. تحقیقات نشان می دهد که انجیر با بهبود سلامت گوارشی ، کاهش التهاب ، تنظیم قند خون ، تقویت استخوان ها و موارد دیگر همراه است.

سلامت دستگاه گوارش ممکن است بهبود یابد

دوره ایران در یک خبرنامه نوشت: انجیر حاوی مواد مغذی و ترکیبات مفیدی است که می تواند از سلامت دستگاه گوارش پشتیبانی کند. شواهد نشان می دهد که فیبر در FIG به حرکات منظم روده کمک می کند ، در حالی که پرینوتورها با تغذیه باکتری های مفید در روده به بهبود تعادل میکروبی کمک می کنند.

در یک مطالعه دیگر ، افراد مبتلا به سندرم روده تحریک کننده (IBS-C) پس از خوردن دو وعده انجیر خشک شده درد کمتری داشتند و مدفوع خود را نرم می کنند.

ممکن است فشار خون بالا و خطرات قلب کاهش یابد

برخی تحقیقات اولیه نشان می دهد که انجیر با بهبود فشار خون بالا (فشار خون بالا) و سطح کلسترول می تواند به سلامت قلب کمک کند. در یک مطالعه حیوانی ، مصرف عصاره FIG باعث کاهش فشار خون می شود.

اگرچه این نتایج اولیه امیدوار کننده است ، تحقیقات بیشتری در مورد انسان لازم است.

تنظیم قند خون ممکن است پشتیبانی شود

اگرچه میوه ها معمولاً حاوی قند طبیعی زیادی هستند ، اما برخی از شواهد نشان می دهد که مصرف میوه های خشک مانند انجیر می تواند به بهبود قند خون کمک کند.

تحقیقات نشان داده است که مصرف منظم FIG به تنظیم قند خون ، مدیریت وزن سالم و کاهش خطر ابتلا به دیابت نوع 2 کمک می کند. یک مطالعه همچنین نشان داد که نوشیدن چای انجیر روزانه باعث کاهش قند خون در افراد مبتلا به دیابت نوع 2 می شود.

مقدار زیاد فیبر در انجیر همچنین ممکن است به کاهش میزان جذب قند در جریان خون کمک کند.

رشد سرطان ممکن است کند شود

برخی از یافته های اولیه نشان داده اند که آنتی اکسیدان های موجود در انجیر می توانند از رشد و گسترش سلولهای سرطانی جلوگیری کنند. این مطالعات در حیوانات و آزمایشگاه انجام شده است و برای تأیید این رابطه بالقوه ، آزمایش های انسانی ضروری است.

سلامت پوست و مو تقویت می شود

انجیر به دلیل آهن زیاد می تواند به حفظ موهای سالم کمک کند. کمبود آهن در برخی افراد ممکن است باعث ریزش مو شود.

علاوه بر این ، عصاره میوه انجیر می تواند از راه های مختلفی از سلامت پوست پشتیبانی کند. خواص آنتی اکسیدانی در انجیر ممکن است به کاهش چین و چروک و جلوگیری از آسیب کلاژن به پوست کمک کند.

در یک مطالعه دیگر ، استفاده روزانه از انجیر باعث کاهش علائم درماتیت (التهاب پوستی) بهتر از کرم هیدروکورتیزون معمولی می شود.

سلامت استخوان پشتیبانی می شود

انجیر به عنوان منبع کلسیم و پتاسیم می تواند گزینه مناسبی برای تقویت استخوان ها و جلوگیری از پوکی استخوان باشد.

یک بررسی مطالعه نشان داد که FIGS ممکن است فعالیت استئوکلاست ها را مهار کند (سلولهایی که بافت استخوان را تجزیه می کنند و در اختلالات استخوان درگیر هستند).

التهاب ممکن است کاهش یابد

به لطف مواد مغذی ضد التهابی و آنتی اکسیدانی ، انجیر ممکن است قادر به مقابله با ترکیباتی باشد که باعث التهاب می شوند (مانند سایتوکاین ها).

شواهد حاکی از آن است که سایتوکاین ها باعث التهاب می شوند و آسیب به بدن را تسریع می کنند و ممکن است در بیماری های خود ایمنی نقش داشته باشند.

سلامت جنسی ممکن است تقویت شود

محققان در حال بررسی این موضوع هستند که آیا انجیر می تواند به درمان اختلال نعوظ (ED) کمک کند. برخی از مطالعات حیوانی نشان داده اند که انجیر ممکن است عملکرد جنسی و فشار خون را بهبود بخشد.

در مطالعه دیگری از حیوانات ، مصرف انجیر با دو گیاه دیگر باعث افزایش فعالیت جنسی می شود.

اگرچه رژیم غذایی یکی از مؤثرترین عوامل در اختلال نعوظ محسوب می شود ، اما برای تعیین نقش بالقوه انجیر در این زمینه ، تحقیقات بیشتری در انسان لازم است.

اطلاعات تغذیه ای

انجیر مقدار خوبی از کربوهیدرات ها و فیبر را فراهم می کند و حاوی مقادیر کمتری از مواد معدنی دیگر است. حدود 2 گرم (معادل سه چهارم فنجان یا 2 اونس) از انجیر شامل:

کالری: 1

چربی: 1.5 گرم

کربوهیدرات: 1.5 گرم

فیبر: 1.5 گرم

پروتئین: 1.5 گرم

شکر: 1.5 گرم

منیزیم: 1.5 میلی گرم

کلسیم: 1 میلی گرم

پتاسیم: 1 میلی گرم

چه کسی باید از خوردن انجیر خودداری کند؟

در حالی که انجیر برای بیشتر بزرگسالان سالم بی خطر است ، برخی از افراد باید از خوردن زیاد خودداری کنند:

افراد مبتلا به اختلالات دستگاه گوارش مانند سندرم روده تحریک پذیر (IBS) ممکن است با خوردن انجیر ، اسهال یا سایر علائم دستگاه گوارش ایجاد کنند.

انجیر ممکن است در عملکرد رقیق کننده خون تداخل داشته باشد ، زیرا ویتامین K در انجیر می تواند تأثیر این داروها را کاهش دهد.

اگرچه نادر است ، افرادی که به گرده توس حساسیت دارند نیز ممکن است به انجیر حساسیت داشته باشند.



منبع: www.khabaronline.ir

یوبیک آنلاین
یوبیک آنلاین
مقاله‌ها: 8685

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *