دوران پس از جنگ چگونه بر سلامت مغز ما تأثیر می گذارد؟


الهه ja’farzadeh: شرایط پس از جنگ و درگیری های نظامی ، حتی با آتش بس ، می تواند تأثیرات پایدار بر سلامت روان و الگوهای خواب داشته باشد. نقل از های بی شماری نشان می دهد که با وجود این حملات ، بسیاری از افراد مانند بیدار شدن شب ، کابوس های مکرر و مشکل در خواب مشکل دارند. این پدیده به طور خاص در مناطقی مشاهده می شود که اخیراً شاهد تنش های نظامی بوده اند.

همچنیناین را بخوانید:

خود مراقبت در بحران/ چگونه سلامت روانی خود را در یک جنگ حفظ کنیم؟

راهنمای تقویت سیستم عصبی در طول جنگ/ چگونه می توان با اضطراب ناشی از بحران مقابله کرد؟

دوران پس از جنگ چگونه بر سلامت مغز ما تأثیر می گذارد؟

عوامل مؤثر بر اختلالات خواب

یکی از اصلی ترین عوامل ، استرس پس از تروماتیک (PTSD) ناشی از تجربه یا شنیدن اخبار حملات است. این بیماری می تواند سیستم عصبی سمپاتیک را فعال نگه دارد ، که منجر به افزایش سطح کورتیزول و اختلال در تولید ملاتونین می شود.

مطالعات نشان داده است که حداکثر 5 درصد از افراد در مناطق جنگی پس از متوقف کردن درگیری ها ، حداقل چند ماه ، با کابوس های مربوط به وقایع گذشته روبرو هستند. بیداری شب اغلب نتیجه ترس ناخودآگاه از بازگشت تهدیدات است ، حتی اگر آتش بس ایجاد شود. همچنین ، تغییر الگوی خواب عمیق و افزایش مراحل سبک یکی دیگر از پیامدهای این استرس است.

تأثیر بر سلامت جسمی و روحی

اختلالات خواب پس از گذشت شرایط جنگ و در وسط آتش بس می تواند منجر به خستگی مزمن ، کاهش تمرکز و ضعف سیستم ایمنی بدن شود. کابوس های مکرر و بیداری ، با فعال کردن پاسخ یک جنگ یا فرار ، اضطراب را بالا نگه دارید و در صورت عدم مدیریت ممکن است افسرده شود.

تحقیقات نشان می دهد که افراد دارای الگوی خواب مختل شده ، توانایی تصمیم گیری در تصمیم گیری و حافظه کوتاه مدت 2 ٪ آنها از دست می دهند. این تأثیرات ، حتی اگر تهدید فوری وجود نداشته باشد ، به دلیل حافظه عاطفی مغز از وقایع گذشته ادامه می یابد.

دوران پس از جنگ چگونه بر سلامت مغز ما تأثیر می گذارد؟

استراتژی های مدیریت خواب

کابوس ها ، کابوس ها و مشکل در خواب نتیجه استرس پس از تروماتیک و فعال سازی حافظه عاطفی است. استفاده از تکنیک های تنفسی ، نور نور و پشتیبانی روانشناختی می تواند به بهبود این وضعیت کمک کند. دانستن این اثرات و عمل به موقع کلید حفظ سلامت روان و خواب است.

مدیریت این اختلالات نیاز به رویکردهای چند جانبه دارد. تکنیک های تنفس عمیق ، مانند 2-1-2 (تنفس 2 ثانیه ، نگه داشتن 2 ثانیه و بازدم 2 ثانیه) ، می تواند فعالیت سیستم عصبی را کاهش داده و به خواب کمک کند.

استفاده از نور خفیف در اتاق خواب ، با شدت کمتر از 2 لوکس ، تولید ملاتونین را تقویت می کند.

مشاوره روانشناختی همچنین برای پردازش ترس های باقیمانده و کاهش کابوس ها توصیه می شود.

ایجاد یک روال ثابت قبل از اتاق ، مانند اجتناب از بررسی منابع خبری دو ساعت قبل از خواب ، می تواند الگوهای خواب را بازیابی کند.

منابع: خواب خواب ، NIH

1



منبع: www.khabaronline.ir

یوبیک آنلاین
یوبیک آنلاین
مقاله‌ها: 8727

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *