اضطراب ، هراس و وحشت ؛ تفاوت ها چیست و راه های مقابله با آنها چیست؟



عدم توجه به دلایل اضطراب و درمان آن تأثیر منفی بر ارتباطات ، سلامت عاطفی و عزت نفس نوجوانان خواهد داشت.

ایسنا در بیانیه خبری نوشت: “اما برای آشنایی با مفهوم اضطراب ، لازم است که ابتدا تفاوت بین هراس (ترس وحشت) ، وحشت ، ترس و اضطراب ساده را توضیح دهیم.”

هراس (طرف بیمار)

فقدان آرامش ذهنی ، همراه با تردید ، به طور دائم ، با وضعیت کاملاً شدید ، یک فکر ، یک شی یا یک حیوان خاص ، هراس یا ترسناک و به عبارت دیگر ترس های مریض نامیده می شود. در این بیماری ، ترس بیش از حد و فلج شده است تا بتواند از فعالیت طبیعی فرد جلوگیری کند. برخی از این فوم های رایج شامل ترس از کثرت (اضطراب اجتماعی) ، ترس از مکانهای عمومی و باز ، ترس از تاریکی ، ترس از پرواز ، ترس از پرواز ، ترس از آسانسور ، ترس از دندانپزشکی ، ترس از سگ ها ، گربه ها ، عنکبوت و غیره است.

وحشتناک (وحشت)

اختلال وحشت یا وحشت ، که به عنوان ATAC Panic نیز شناخته می شود ، از نام یکی از خدایان یونانی که خالق ترس های بی اساس بود ، گرفته شده است. وحشت نوعی بیماری روانی از یک اختلال اضطراب است که با تهاجم ناگهانی و ناگهانی بیمار و ترس از وقوع مجدد فرد مشخص می شود. این حملات که معمولاً بیش از چند دقیقه طول نمی کشد ، اغلب با تلاش برای ایجاد ایمنی همراه هستند.

علائم وحشت شامل تپش قلب ، تعریق ، لرز ، احساس تنگی و فشرده سازی در قفسه سینه و احساس از دست دادن یا سردرگمی است.

ترس های ساده

اندیشه انسان به طور طبیعی مجهز به مکانیسم دوراندیشی است. مکانیسم خطر برای بقای انسان و بقای انسان ضروری است و این خطری است که باعث ترس در انسان می شود. به عبارت دیگر ، در فرآیند یک واقعه ناخوشایند ، اولین واکنش انسان خطر خطر خطرناک است که باعث تپش قلب ، افزایش فشار خون ، درد صورت و انقباض عضلات می شود. علاوه بر این ، این روند برای فرار یا درگیری تهیه شده است.

ترس واکنشی است که یک موجود زنده در برابر یک خطر واقعی و طبیعی نشان می دهد ، و وضعیت عدم آرامش ذهنی و شک ، مانند ترس از زلزله ، ترس از طوفان ها و رعد و برق.

اضطراب

ریشه اصلی اضطراب کلمه انگلیسی به معنای خفه کردن یا خفه کردن است. اضطراب یک احساس ناخوشایند و مبهم از وحشت ، وحشت ، نگرانی و ناشناس بودن با منشأ ناشناخته است که به شخص به عدم اطمینان ، ناتوانی و برانگیختگی فیزیولوژی خود می دهد.

اضطراب در مقایسه با ترس و نگرانی ، واکنش به خطری است که واقعاً وجود ندارد ، اما علائم ترس بدون دلیل خاصی ظاهر می شود. به عنوان مثال ، اگر شخصی در یک جنگل قدم می زند و ناگهان به او نزدیک می شود ، احساس او مضطرب نیست ، بلکه ترس است ، زیرا برای خطر وجود دارد که واقعاً وجود دارد.

ترس هایی از قبیل ترس از عدم گذراندن امتحان ، ترس از رد هنگام درخواست ازدواج و ترس از پاسخ منفی پس از مصاحبه نباید با اضطراب اشتباه گرفته شود. وقوع موقعیت هایی که قبلاً توسط فرد استرس زا یا آسیب دیده اند می تواند باعث اضطراب شود. این بدان معنی است که اضطراب در واقع تخیل نیست و مبتنی بر ترس درونی یا انگیزه ناخودآگاه است. همه انسان ها گاهی اوقات اضطراب را در زندگی خود تجربه می کنند ، اما اضطراب مزمن و شدید غیر طبیعی است و مشکل ساز می شود ، زیرا ترس و اضطراب بیشتر از سایر احساسات به تعامل بین فردی آسیب می رساند.

ترس ها می تواند سالها ادامه یابد ، ذهن مردم را مختل کند و استعدادها را سرکوب کند. تحقیقات نشان می دهد که اضطراب در زنان ، کلاسهای کم درآمد و افراد متوسط ​​و مسن تر است.

علائم اضطراب

محققان دریافتند که وقتی حمله اضطرابی مورد حمله قرار می گیرد ، توجه وی به افکار و افکار تهدیدآمیز مورد حمله قرار می گیرد ، که دستگاه های جسمی را فعال می کند.

اضطراب یک احساس مخرب و دردناک است که با انواع مختلفی از اثرات جسمی مانند رنگ آمیزی ، لرزش ، بحران عصبی ، ضربان قلب سریع ، عرق کردن ، خفگی ، درد قفسه سینه و پا ، خشکی دهان و تشنج داخلی ظاهر می شود.

اضطراب می تواند یک عامل هشدار دهنده برای بدن باشد ، اما چه عواملی باعث نوجوانان می شود؟

علل اضطراب در نوجوانان

عوامل بیولوژیکی و فیزیولوژیکی ، عوامل محیطی و اجتماعی و عوامل ژنتیکی به همراه عدم موفقیت نوجوانان در تنظیم احساسات ، باعث اضطراب در آنها می شوند. در زمینه عوامل بیولوژیکی و جسمی ، تغییر غیر طبیعی برخی از هورمون های موجود در خون در افراد مضطرب است. بنابراین ، هر آنچه که سیستم هورمونی را مختل می کند باعث اضطراب در بدن می شود. در زمینه عوامل محیطی و ارتباطی ، عوامل مختلفی که باعث اضطراب در افراد می شوند شامل مشکلات خانوادگی ، جدایی و طرد ، احساسات داخلی ، اختلال در عدم توانایی آنها در برآورده کردن مسائل فعلی ، تغییرات ناگهانی و غیر منتظره مانند زمین لرزه ، بیماری ، مرگ است.

در زمینه عوامل ژنتیکی و ارثی ، نقش ژنتیک یکی دیگر از دلایل اضطراب است زیرا احتمال اضطراب در فرزندان افرادی که مضطرب هستند از فرزندان افرادی که مضطرب نیستند ، بیشتر است. علاوه بر این ، انتظارات و مشکلاتی که نوجوانان در خانواده ، مدرسه یا همسالان تجربه می کنند نیز باعث اضطراب می شوند.

راهکارهایی برای مقابله با اضطراب

روانشناسان راه حل هایی برای مدیریت ، کنترل و غلبه بر ترس و اضطراب ارائه داده اند.

از اضطراب نترسید: احساس ترس و اضطراب باعث اضطراب اضطراب می شود.

پذیرش ترس و اضطراب: احساس ترس و اضطراب باید به عنوان یک احساس طبیعی تجربه شود. در حقیقت ، پذیرش این احساسات و مبارزه و مقاومت در برابر آنها باعث می شود که آنها کنترل بیشتری داشته باشند.

صاحب ترس و اضطراب بودن: باید به عنوان یکی از احساسات درون او اضطراب را تجربه کرد ، نه به عنوان “آن” که جدا و مستقل از فرد است.

پذیرش ، همانطور که هست ، نیازی به کامل و بی عیب و نقص نیست و برای اینکه فرد احساس ارزشمندی کند ، نیازی به کنترل کامل بر احساسات خود ندارد.

اجتناب از فاجعه: این تفکر باعث نگرانی و نگرانی بیشتر می شود. این کار را می توان انجام داد:

او خود را متقاعد كرد كه این فاجعه نیست.

او خود را متقاعد كرد كه حتی اگر این فاجعه باشد ، این وضعیت نباید ناراحت شود.

علاوه بر این ، توصیه هایی برای کاهش اضطراب دانش آموزان وجود دارد: دادن یک برنامه اضطراب دانشجویی ، ورزش و فعالیت بدنی ، پر کردن تمام وقت و اختصاص زمان به “بیکاری” ، آموزش سازماندهی و راهکارهای برنامه ریزی ، به چالش کشیدن افکار منفی ، الگوبرداری از تفکر مثبت و حل مشکلات.

از طرف دیگر روانشناسان به اهمیت ورزش مداوم در پیشگیری و اضطراب اشاره می کنند. آنها معتقدند که ورزش اثرات فیزیولوژیکی بر بدن دارد که باعث آرامش در افراد می شود و از این طریق باعث بهبود سلامت روان و کاهش اضطراب می شود. ورزش با تأثیرگذاری بر اتصالات عصبی نقش مهمی در پیشگیری و درمان اضطراب دارد.

1



منبع: www.khabaronline.ir

یوبیک آنلاین
یوبیک آنلاین
مقاله‌ها: 8757

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *