نهایی بههانی: آب گلاب یا شربت زعفران یک نوشیدنی سنتی است که به دلیل خاصیت آرامش بخش ، هیجان انگیز و هیجان انگیز شناخته شده است و همچنین در طب سنتی مورد استفاده قرار می گیرد.
دکتر فاطمه مورادی ، پزشک سنتی طب سنتی در مصاحبه با اخبار آنلاین ، گفت: “زعفران ، گلاب ، حوضچه ها و نعناع مورد استفاده در این شربت همه از نظر طب ایرانی ، تونیک و بنابراین خواص شاد هستند و می توانند استرس و استرس را کاهش دهند و آرام بخش باشند.”
لیمو جلال ، مدرسه برای تمام فصول
آب لیمو حاوی ترکیباتی از جمله شکر ، سرکه ، آب لیمو ، گلاب ، نعنا ، عرق پخت و کمی زعفران است که برای فصول گرم یا مزاج گرم مانند سردرد مناسب است. در بیشتر تب یا حالت تهوع ، این شربت نیز مفید است.
بهترین راه برای تهیه شربت ریختن مقداری آب لیمو تازه روی شکر است ، به طوری که شکر مرطوب شده و یک شب یکسان باقی می ماند. سپس با توجه به سلیقه خود ، دوباره لیموترش و سایر ترکیبات را به قوام اضافه کنید. خلق و خوی شربت ، مشروط بر اینکه زعفران زیادی وجود ندارد ، متوسط است. بنابراین بیشتر افراد می توانند آن را در تمام فصول مصرف کنند.
لیمو ، عسل یا شکر و بدون این ، آب لیمو برای افراد سرماخوردگی مضر است. افراد مبتلا به سرفه ، ضعف روده یا بیماری عصبی نباید بیش از حد از آن استفاده کنند. اضافه کردن تخم مرغ های بالون ، تخم مرغ ریحان یا دانه کنجد به این ترکیب به اثرات تقویت قلب آن می افزاید. بنابراین ، مصرف این شربت در کنترل اضطراب ، اندوه و تقویت قلب مؤثر است. زنان باردار ، به ویژه در ابتدای بارداری ، مصرف زعفران یا تخم های لعاب را بیش از حد مصرف نمی کنند.
1
منبع: www.khabaronline.ir