دانشمندان با مطالعه چهار گونه مختلف گندم مدرن چینی که فلاونوئیدها در جوانه گندم می توانند گونه های مضر اکسیژن (ROS) را خنثی کرده و عمر مگس های میوه را گسترش دهند. با این حال ، این اثر به دوز فلاونوئیدها و جنسیت مگس ها بستگی داشت.

ایرنا در یک خبرنامه نوشت: فلاونوئیدها آنتی اکسیدان طبیعی هستند که به دلیل خاصیت سلامتی خود مانند کاهش التهاب ، مبارزه با سرطان و محافظت از سیستم عصبی شناخته می شوند. اگرچه این ترکیبات معمولاً در میوه ها و سبزیجات یافت می شوند ، جوانه گندم به دلیل غلظت بالای فلاونوئیدها ، کلروفیل ها و ویتامین ها منبع خوبی از آب است. تحقیقات قبلی نشان داده است که آب جوانه های گندم می تواند عملکرد ایمنی در بیماران سرطانی را بهبود بخشد ، التهاب را کاهش دهد و حافظه را در موش هایی با فراموشی تقویت کند.

با وجود پتانسیل بالای جوانه گندم ، هیچ اطلاعات دقیقی در مورد تغییر در فلاونوئیدها بین انواع مختلف گندم وجود ندارد ، و این امر نیاز به ارزیابی دقیق تر ترکیبات فلاونوئید و فعالیت بیولوژیکی جوانه گندم را نشان می دهد ، چه در حمایت از برنامه های پرورش و چه برای توسعه مواد غذایی.

طبق یافته های جدید از یک مطالعه پیشگام در مطالعه ای که در 5 ژوئیه در مجله بذر زیست شناسی منتشر شد ، محققان به سرپرستی جین لینگ از دانشگاه کشاورزی چین راهی عملی برای افزایش فلاونوئیدها در گندم ارائه دادند. تیم تحقیقاتی با ترکیب انواع گندم با فلاونوئیدهای بالا و درمان اسید یاسمونیک (JA) ، یک استراتژی امیدوارکننده برای افزایش ارزش غذایی و مکمل جوانه گندم ارائه داد.

افزایش طول عمر مگس های میوه با مصرف فلاونوئیدهای جوانه ای گندم ، وابستگی به دوز مگس ها و جنسیت گندم به عنوان یک ماده مغذی پروکسی شده با خاصیت آنتی اکسیدان و ضد آنتی ، نتایج این مطالعه گام مهمی در جهت بهینه سازی کشت گندم است.

1



منبع: www.khabaronline.ir

یوبیک آنلاین
یوبیک آنلاین
مقاله‌ها: 8918

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *