
براساس یک مطالعه جدید ، براساس یک مطالعه جدید ، براساس یک مطالعه جدید ، طبق یک مطالعه جدید ، مرگ و میر کبد مرتبط با الکل (ALD) تقریباً 2 درصد در سال افزایش یافته است.
کارشناسان می گویند که این افزایش احتمالاً به دلیل افزایش مصرف الکل در طی کاوید -E -epidemic و همچنین سایر مشکلات بهداشتی طولانی مدت مانند چاقی و فشار خون بالا است.
در این مطالعه از گواهینامه های پا برای تشخیص مرگ و میر ناشی از هپاتیت و سیروز مرتبط با الکل ، دو بیماری بسیار جدی کبدی استفاده شده است.
در حالی که مردان هنوز بیشترین تعداد مرگ و میر را داشتند- 2 نفر در هر 2 نفر سریعتر برای افزایش میزان مرگ و میر زنان بودند. در سال 2 ، 2 از هر 2 زن از AD درگذشت ، که در هر دوره مطالعه 2 نفر در 2 نفر بود. میزان مرگ و میر زنان در هر سال حدود 2.5 درصد افزایش یافته است که تقریباً دو برابر مرگ و میر مردان است.
به گفته محققان ، مرگ و میر ناشی از هپاتیت در این گروه ها از سال 1 به 2 دو برابر شده است.
دکتر نسیم ملکی ، استاد روانپزشکی دانشکده پزشکی هاروارد ، که این یافته ها را مورد بررسی قرار داد ، گفت: “اختلال خود حاکم بر کاوید تحت کنترل است ، اما نابرابری ادامه دارد و ادامه می یابد.”
افراد بین 1 تا 2 سال بیشترین افزایش سالانه هپاتیت مرتبط با الکل را بین سالهای 1 تا 2 داشتند. به گفته محققان ، این بیماری می تواند به سرعت رخ دهد و منجر به علائمی مانند خستگی ، زردی (زردی پوست یا چشم) و درد کبد شود – حتی در افرادی که مدت هاست الکل را نمی خورند.
دکتر رابرت وانگ ، متخصص کبد در دانشگاه استنفورد گفت: “سیروز مرتبط با الکل برای ایجاد زمان لازم است.” “بنابراین ما ممکن است عواقب واقعی را برای پنج یا احتمالاً در ده سال نبینیم ، که بسیار نگران کننده است.”
یکی از دلایلی که ممکن است زنان بیشتر تحت تأثیر قرار بگیرند ، نحوه پردازش الکل در بدن است.
از نظر بیولوژیکی ، زنان کمتر از مردان قادر به تجزیه الکل هستند. این بدان معنی است که حتی مقدار کمی از نوشیدن می تواند با گذشت زمان تأثیر بیشتری بر روی اندام آنها داشته باشد.
برخی از مطالعات نشان داده اند که مصرف الکل پس از اوج خود در سال 2 ، با افزایش مذاکرات گفتگو ، اندکی کاهش یافته است. با این حال ، مشخص نیست که آیا این کاهش منجر به مرگ کمتر در آینده خواهد شد.
ALD هنوز علت اصلی پیوند کبد است و هپاتیت مرتبط با الکل سریعترین دلیل نیاز افراد به پیوند کبد است.
1
منبع: www.khabaronline.ir