
در مصاحبه ای با ایسنا ، ایسو دهقانی گفت که قرار گرفتن در معرض طولانی مدت در برابر اشعه ماوراء بنفش (UV) منجر به آفتاب سوختگی ، پیری زودرس پوست ، آسیب چشم و حتی در موارد شدید و طولانی تر سرطان پوست می شود.
وی گفت: محافظت از پوست در برابر آفتاب اولویت اول است. بنابراین ، در این حالت ، استفاده از ضد آفتاب با SPF مناسب لازم است و توصیه می شود SPF 2 یا بالاتر داشته باشید. همچنین استفاده از ضد آفتاب 5 دقیقه قبل از خروج از خانه و استفاده مجدد از پوست هر دو ساعت یکبار لازم است. ضد آفتاب نیز در صورت تعریق یا شنا باید گسترش یابد.
وی تأکید کرد که ضد آفتاب باید در همه مناطق خورشید مانند صورت ، گردن ، گوش ، پشت و پا مورد استفاده قرار گیرد. ضد آفتاب باید استفاده شود. همچنین تأکید می شود که از عینک آفتابی ضد وو استفاده کنید تا بتوانید تیرهای شوک را از بین ببرید.
متخصص بهداشت گفت: “اوج اشعه ماوراء بنفش خورشید بین 9 صبح تا 9 بعد از ظهر است و توصیه ها این است که قرار گرفتن در معرض افراد در معرض نور خورشید در این زمان به حداقل می رسد و در خانه یا حداقل در سایه ممکن است.” چتر یا سایه نیز می تواند در فضای باز استفاده شود.
وی همچنین گفت که پوست کودکان نسبت به بزرگسالان حساس تر است ، والدین باید از ضد آفتاب برای کودکان ، لباس و کلاه لبه برای فرزندان خود استفاده کنند و تا حد ممکن از خانه خارج نشوند.
دهقانی همچنین گفت که از آنجا که نور شدید خورشید خورشید همچنین باعث تعریق و کم آبی بدن می شود ، پیشنهاد می شود که در طول روز مقدار زیادی آب و مایعات مست شود و از مصرف نوشیدنی های الکلی و کافئین خودداری کند.
1
منبع: www.khabaronline.ir