ما باید به فناوری “تبدیل تجربه به تئوری با الگوهای بومی” دست یابیم – آژانس خبری مهر | اخبار ایرانی و جهانی


به گفته خبرنگار MEHR ، مراسم رونمایی از کتاب “الگوی مدیریت نیروهای مردمی در ساخت و ساز جهاد” توسط میسام مشودیان ، نماینده مردم مشهاد در مجمع مشورتی اسلامی ، امشب در تهران حسینیا برگزار شد.

در این مراسم ، روه الله ایزادخاه ، نماینده مردم تهران در مجمع مشورتی اسلامی ، وهید جلییلی ، معاون صدای ایران ، میسام لطیفی ، دانشگاه امام سادغas)میشام محدب نویسنده و محقق ، نویسنده کتاب و همچنین گروهی از علاقه مندان در تاریخ انقلاب اسلامی و تاریخ شفاهی جهاد حضور داشتند.

خاطره ای از رهبر انقلاب در مورد توجه او به تجربه انقلاب اسلامی

وهید جلیلی در مورد کتاب “الگوی مدیریت نیروهای مردمی در جهاد سازنده” گفت: “ما نقل از های مختلفی از فعالیت های دفتر رهبری را با دوستان دفتر انقلاب اسلامی مطالعات فرهنگی در شبهای پنجشنبه ارائه می دادیم. یکی از بخش هایی که به او توجه ویژه ای داده می شد ، ارائه این بود که دکتر خوروشییدی به عنوان علوم و انسانهایی که به عنوان آقای علوم است ، به عنوان تولید آقای خدمت می کند ، این است که نقل از این است که ما به عنوان تولید آقای و این نقل از از این است که نقل از این است که نقل از این است که نقل از این است که نقل از این است. ما باید به تجربه جامعه ایران توجه جدی کنیم.

جالیلی ادامه داد: آقای خورشیدی خدمات رهبری را در مورد جریان تاریخ شفاهی ارائه داد و گفت که در خروجی تاریخ شفاهی ، ما فقط در مورد رسانه و خروجی چشمگیر آن فکر نمی کنیم. این البته یکی از نعمت های جریان تاریخ شفاهی است. انتشار بسیاری از این مصاحبه ها با اولین جهادگران انقلاب و جنبش سوادآموزی و حمایت از جنگ و غیره ، جذابیت های خاص خود را دارد. از آنها داستانهایی وجود دارد که می توان به تصویر کشیده و در تئاتر ، سینما ، سریال و غیره به تصویر کشید. اما اینها تنها خروجی هایی نیستند که از تاریخ شفاهی حاصل می شوند. بخش مهمی از دستیابی به تاریخ شفاهی آن هنگام صحبت از محافل دانشگاهی ما قابل دسترسی است.

ما باید به فناوری “تبدیل تجربه به تئوری با الگوهای بومی” دست یابیم

معاون رئیس جمهور سمعی و بصری گفت: “واقعیت این است که در محافل علمی توجه جدی به تجربه جامعه ایران وجود ندارد.” در سالهای اخیر یک راه باز وجود داشته است ، اما واقعیت این است که حتی صد مورد نیست. یعنی در رابطه با ظرفیتی که جامعه ایران در طول شصت و هفتاد سال گذشته نشان داده است ، و به ویژه در طول انقلاب اسلامی ، مطابق با این ظرفیت عظیم و این تجربه ممتاز ، فضای دانشگاهی ما توجه جدی نکرده است. مواردی مانند کتاب “الگوی مدیریت نیروهای داوطلبانه مردم در جهاد سازنده” که آقای زاهیریان سخت کار کرده است ، خطوطی است که می تواند ما را به فتوحات بزرگی در زمینه علم برساند. اگر بتوانیم به فناوری “تبدیل تجربه به تئوری با الگوهای بومی” برسیم ، به یک فتح بزرگ دانش در کشور خواهیم رسید.

وی ادامه داد: “همان رساله ای که آنها نوشتند نشان می دهد که تجربیات ما چقدر قادر به بسیاری از کتابهای مشابه است که در غرب نوشته شده است.” کل کتاب مبتنی بر مصاحبه ها و تجربی به دست آمده از کودکان جهاد کشور است. اگر بپرسید ، خود آقای زیدیان می گوید این قطره دریای جهاد سازنده است. در مورد سواد و جنبش آموزش و آموزش و امور دانشگاهی نیز صادق است ، نگهبانان انقلابی ، بسیج مصطفی و غیره. نهادهایی که از قلب جامعه ایران آمده اند ، با یک واقعه عظیم تاریخی انقلاب ، به یک استکبار رسیدند. اگر به هر یک از این موارد نگاه کنیم ، منحصر به فرد و منحصر به فرد است و هیچ شباهتی در جهان ندارد. همان جهاد ابعاد زیادی دارد که انجام نشده است.

ما باید به فناوری دست یابیم

تجربه زندگی ایران باید اساس تئوری های جدید باشد

وی افزود: “این روزها ، برخی می گویند” خوشحال نباشید و می گویند پیش بینی های ما شکست خورده است و تخصص ما در مورد فروپاشی ایران اشتباه بوده است. “در همان جنگ ، بسیاری از پیش بینی های آنها ، ما نمی گوییم که آرزوهای آنها غرق شده است ، و جامعه ایرانی جلوه ای باشکوه ، افتخار و الهام بخش خود را ارائه می داد ؛ و آنها تلاش کردند تا هر آنچه را که در این چند روز تجربه کرده اند را انکار کنند. آنها بسیار محکم صحبت می کنند. نسل های جدید ما باید بتوانند با همان اعتماد به نفس خود در زمینه علوم پایه ، مهندسی ، پزشکی و غیره مخالفت کنند. عزت نفس و جریان غربی گرا ضد استیج بایستید و با همان اطمینان که آنها توانسته اند در بسیاری از زمینه ها ، مانند شهدای عزیز هسته ای و موشکی ، به مرزهای دانش برسند ، کارهای بزرگی را در فضای علوم انسانی انجام می دهند و فرزندان انقلاب می توانند واقع گرایی و رئالیسم علمی را در کشور بسازند. عاشقانه منفعل در زمینه علوم انسانی. اگر اینگونه نباشد ، ما در سازمان علمی ، اجتماعی و فرهنگی خود موضوعات جدی خواهیم داشت.

جالیلی از میسام زاهیریان بخاطر نوشتن این پایان نامه در مورد تجربه جهاد سازنده ، گفت: “البته این یک هدف بهاری نیست ، اما از طرف دیگر و در بعضی از پایان نامه ها ما شاهد یک حرکت جدی جدید توسط نسل جدید محققان و دانشجویان کشور هستیم.” ما امیدواریم که تجربه زندگی ایران پایه و اساس تئوری های جدید باشد ، با نگاهی به افق روشن آینده.



منبع: www.mehrnews.com

یوبیک آنلاین
یوبیک آنلاین
مقاله‌ها: 9066

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *