ما نمی توانیم با دانشگاه و حوزه امروز تولید کنیم – آژانس خبری مهر | اخبار ایرانی و جهانی


به گفته خبرنگار MEHR ، مراسم رونمایی از کتاب “الگوی مدیریت نیروهای مردمی در ساخت و ساز جهاد” توسط میسام مشودیان ، نماینده مردم مشهاد در مجمع مشورتی اسلامی ، امشب در تهران حسینیا برگزار شد.

در این مراسم ، روه الله ایزادخاه ، نماینده مردم تهران در مجمع مشورتی اسلامی ، وهید جلییلی ، معاون صدای ایران ، میسام لطیفی ، دانشگاه امام سادغas)میشام محدب نویسنده و محقق ، نویسنده کتاب و همچنین گروهی از علاقه مندان در تاریخ انقلاب اسلامی و تاریخ شفاهی جهاد حضور داشتند.

میشام محدب “من می خواهم تا به امروز تاریخ کنم مشکل به جهاد سازنده نگاه کنید و آن را در متن تاریخ ایران تعریف کنید. جهاد یک نهاد تاریخی از انقلاب اسلامی است. در همان جنگ 6 روزه و وقایع مانند این ، وقایع خاصی در جامعه ما اتفاق می افتد. به عنوان مثال ، آن را سیل می کند ، می بینید که افراد مانند آتشفشان کمک می کنند و فعال می شوند و همه محاسبات را مختل می کنند. جهاد سازنده نیز از بحران انقلاب اسلامی بیرون می آید. انقلاب اسلامی یک بحران فرهنگی و اجتماعی است و ما می توانیم ماهیت انقلاب را دقیقاً از طریق نهادهای ایجاد شده توسط انقلاب درک کنیم.

ارزش ها بازاریاب امروز ، ما نمی توانیم جهاد را تولید کنیم

محدب وی ادامه داد: یعنی جهاد سازنده ، کمیته ، بسیج و نقل از امامان و غیره ، ماهیت انقلاب اسلامی را نشان می دهد. جهاد یکی از بومی ترین نهادهای اجتماعی اجتماعی ما است. زیرا از متن تاریخ ما ناشی می شود. این از ارزشهای تاریخی ما ناشی می شود. به نظر من ، جهاد ساخت و ساز تقاطع سه تا محور است. یک اخلاص مذهبی ، دو خفه کننده ایرانیان تاریخی و سه ساختار تعاونی ایران که در بوم های ایران گسترده بوده اند. این الگوی در فلات ایران وجود داشته است ، و امام خمینی این دیدگاه مشارکتی از بومی را که در آن رشد کرده است کشف و تحقق بخشید. انقلاب بدون رابطه بومی که در آن رشد کرده است نیست. امام انقلاب را به یک انقلاب اجتماعی تبدیل می کند.

با دانشگاه و میدان امروز ما نمی توانیم جهاد ساختمانی را بازتولید کنیم

این محقق بیان می کند که “ما آرام ترین او گفت ، ما یک انقلاب مدرن داشتیم ، “ما فراگیر ترین انقلاب بودیم. هنگامی که انقلاب شما گسترده می شود و ذینفعان مختلف می آیند ، تنش افزایش می یابد ، اما ما بیشترین انقلاب مدرن را از انقلاب فرانسه داشتیم. آرام ترین ما همچنین انقلاب داشتیم. یعنی حتی وقتی گروه ها به مبارزات مسلحانه رفتند ، امام مخالف است. بنابراین این موسسه بومی باید خوانده شود. اما ما باید این کار را در متن تاریخ انجام دهیم. ما نمی توانیم جهاد را به شکل دهه شصت تولید کنیم. از آنجا که جهاد ساخت و ساز از یک فضای تاریخی ناشی می شود و دیگر فضا نیست. به گفته سید حسن حسینی ، “ما ارزشهای خود را تأمین کردیم.” دیدگاه کالا از جامعه آن فضا را به حاشیه رانده شد. با این حال ، ما می توانیم و باید سعی کنیم جهاد را بخوانیم و تولید کنیم.

وی افزود: با این مقادیر بازاریاب امروز ، ما نمی توانیم جهاد را تولید کنیم. ما امروز به اجماع اجتماعی احتیاج داریم. سیاست ها بازاریاب این نمی تواند این اجماع اجتماعی را ایجاد کند. جهاد برای ایجاد اجماع اجتماعی آمده بود. “همه برای جهاد ساخت و ساز” ، یعنی اجماع اجتماعی. با اقتصاد بازار ، ما نمی توانیم این الگوی را احیا کنیم.

جهاد ساخت و ساز ماهیت انقلاب اسلامی است

محدب “ما دو دوره تاریخی برای ایران داشته ایم ؛ ساسانیدها ، که اتفاقاً ایران را به دنیا آوردند. ایران ، در دوره ساسانید ، پس از زرتشت در دوره ساسانید ایجاد شد. هزار سال دوباره در دوره صفوید که ایران با آن قطب ahl al -bayt (as) احیا شد ما هزار سال در ایران نداریم. ما خراسان داریم ، عراق داریم ، ما تابرستان داریم ، اما ایران نداریم. صفائیدهای وجود دارند که می توانند عاشق ahlul -bayt باشند (as) احیای ایران.

وی ادامه داد: در دوره پهلوی ، دین در تلاش است تا از سیاست جدا شود. یعنی جدا کردن ایران از ماهیت تاریخی خود. انقلاب اسلامی واکنشی به این شکاف بود. اجماع اصلی توسط انقلاب اسلامی ایجاد شده است. مؤسساتی مانند جهاد سازنده ، تجلی آن وحدت واقعی بود. شما همچنین اوج این وحدت واقعی در دفاع مقدس را مشاهده می کنید که کودکان جنگجو با “ایزرا (س)“و”یاهسین (as)“آنها برای حفظ مرز و وطن می جنگند. ما باید جهاد ساخت و ساز را در این زمینه درک کنیم.

محدب وی با تأکید بر اینکه ما نباید تخریب جهاد ساخت و ساز را به اقدامات چند نفر کاهش دهیم ، وی گفت: “فضای سیاسی و اجتماعی ما با دهه هفتاد متفاوت بوده و جهاد چنین فضایی ندارد.” امروز ما هنوز در آن فضا هستیم و جهاد نمی تواند در این فضا رشد کند. مگر اینکه آن فضای اجتماعی را ایجاد کنیم و ارزشهای تاریخی خود را که در همان جنگ شش روزه فوران کرد ، دوباره بکشیم. ما نمی توانیم جهاد را با دانشگاه و حوزه امروز تولید کنیم. زمینه ما غیر تاریخی پیدا کردن همانطور که دانشگاه ما این وضعیت را پیدا کرده است.

محدب در پایان ، وی گفت: در این فضا ، ایجاد چنین نهاد مقدس امکان پذیر نیست و ما باید حرکات مهم را شروع کنیم.

در پایان مراسم با حضور وهید جالیلی ، میسام زاهیریان ، روه الله ایزادخاه ، میسام لطیفی ، میسام محدب و … از کتاب “الگوی مدیریت نیروهای داوطلبانه مردم در جهاد ساختمانی” رونمایی شد.



منبع: www.mehrnews.com

یوبیک آنلاین
یوبیک آنلاین
مقاله‌ها: 9065

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *