هنگامی که تنبلی معده دارید و توصیه های رژیم غذایی را برای این بیماری نمی دانید


نهایی بههانی: تنبلی معده یا فلج دستگاه گوارش یا معده ، همچنین به عنوان تأخیر در تخلیه معده شناخته می شود ، شرایطی است که در آن معده نمی تواند غذا را به روده کوچک بیاورد. در نتیجه ، مواد غذایی برای مدت طولانی تر در معده می ماند. این امر باعث تهوع ، استفراغ ، نفخ ، درد معده و سایر علائم این بیماری می شود.

Massoud Firouzkouhi ، یک متخصص تغذیه و رژیم غذایی در گفتگو با اخبار آنلاین ، می گوید تنبلی معده تخلیه معده را به تأخیر می اندازد و می تواند باعث پری ، حالت تهوع ، استفراغ ، نفخ ، از دست دادن اشتها و کاهش وزن شود. هدف از اصلاح تغذیه در این بیماران کاهش علائم دستگاه گوارش ، جلوگیری از سوء تغذیه و کمک به ترشح بهتر معده است.

هنگامی که تنبلی معده دارید و توصیه های رژیم غذایی را برای این بیماری نمی دانید

توصیه های رژیم غذایی برای تنبلی معده

افراد با این شرایط باید در حجم های کوچک یا کوچک وعده های غذایی بخورند ، اما مکرر و مکرر. یعنی در عوض 4-5 یک وعده بزرگ ، 1-4 برای مصرف یک وعده غذایی کوچک در روز. معده کامل تخلیه را کند می کند و علائم را تشدید می کند.

با توجه به اینکه چربی روند ترشح معده را کند می کند. این افراد باید غذاهای چرب ، سرخ شده و کره ای را محدود کنند. از گوشت های بدون چربی ، لبنیات کم و روغن گیاهی به مقدار کم استفاده کنید.

فیبر بالا ، به ویژه فیبر نامحلول ، مانند میوه و پوست سبوس ، ترشح معده را کند می کند. از سبزیجات پخته شده و میوه های پخته شده و پوست کنده استفاده کنید. از سبوس ، غلات کامل ، مغز و دانه های درشت خودداری کنید. غذاهای نرم مانند سوپ ، پوره ، اسموتی ، سوپ ، فرنی ، کمپوت ، تخم مرغ آب پز و ماست صاف توصیه می شود. در موارد شدید ، مایع یا نیمه تغذیه مفید است.

نوشیدن آب زیاد با غذا ، معده را پر می کند. برای مایعات بهتر است ، 1 به 1 چند دقیقه قبل یا بعد از غذا گرفته شود. جویدن کامل و غذا خوردن به آرامی به هضم بهتر و آسان تر تخلیه معده کمک می کند. حداقل مورس 1 بار را بردارید.

اقدامات پست

حداقل 1-4 بعد از غذا در نشسته بمانید. دروغ گفتن باعث رفلاکس و اختلال معده می شود. از خوردن غذاهای تحریک کننده و تحریک کننده مانند حبوبات ، نوشیدنی ها ، نوشیدنی های گازدار ، سبزیجات غذایی (کلم ، گل ، پیاز ، سیر) و نوشیدنی های کافئین خودداری کنید. در موارد شدید ، پزشک ممکن است رژیم های غذایی کامل مایعات ، مکمل های غذایی یا در برخی موارد تغذیه لوله را توصیه کند.

1



منبع: www.khabaronline.ir

یوبیک آنلاین
یوبیک آنلاین
مقاله‌ها: 9106

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *