براساس اخبار آنلاین ، این لخته های غیر طبیعی می توانند جریان خون را مسدود کرده و منجر به سکته مغزی ، حمله قلبی یا آمبولی ریه شوند.

کارشناسان کاردی هشدار می دهند که بی تحرکی نقش اساسی در بحران دارد. این کارشناسان می خواهند مردم جلوی بیحرکتی را بگیرند تا از مرگ ناگهانی و دردناک لخته های خون جلوگیری کنند.

پزشکان هشدار می دهند که زندگی کم درآمد ، به ویژه در محل کار یا سفرهای طولانی مدت ، یکی از دلایل اصلی این لخته های خطرناک است.

ایسنا نوشت: “هنگامی که ماهیچه ها به طور مرتب در حال حرکت هستند ، گردش خون فعال است و خطر تجمع خون در اندام ها کاهش می یابد.” در حقیقت ، تحرک نقش مهمی در جلوگیری از پدیده ای به نام “استاز” دارد. در این حالت ، خون در رگها راکد می ماند و بستر لازم را برای تشکیل لخته فراهم می کند.

علت تشکیل لخته بسته به محل آن متفاوت است ، اما لخته های وریدی و شریانی که در این نقل از مورد بررسی قرار می گیرند ، اغلب در اثر جریان خون یا افزایش چسبندگی خون ایجاد می شود. کارشناسان توضیح می دهند که برخی از بیماری ها یا تغییرات ساختاری در رگها پایه و اساس این لخته ها است.

علائمی مانند تورم پا ، احساس گرما یا تغییر رنگ پوست در برخی از اندام ها ، درد قفسه سینه یا تنگی نفس هوشیار است. در موارد شدیدتر ، بیمار حتی ممکن است سرفه یا غش کند.

به گفته مستقل ، پزشکان توصیه می کنند افرادی که ساعات طولانی را می گذرانند یا در فواصل منظم در میز نشسته اند ، حتی در راهرو هواپیما نیز مفید هستند. انجام کشش ساده یا پیاده روی های کوتاه در طول روز ، به خصوص برای افراد مسن یا اضافه وزن بسیار مهم است.

علاوه بر تحرک ، نوشیدن آب کافی ، به خصوص در هوای گرم ، از ضخیم شدن خون جلوگیری می کند. کارشناسان هشدار می دهند که کمبود آب بدن ، به ویژه در سالمندان ، احتمال لخته شدن خون را افزایش می دهد. میزان نیاز آب بسته به وضعیت جسمی هر فرد متفاوت است و بهتر است با پزشک مشورت کنید.

بررسی عوامل خطر

افراد دارای سابقه چاقی و دیابت ، افراد باردار یا افراد مسن و همچنین افراد سیگاری بیشتر در معرض خطر لخته شدن خون هستند. بنابراین ، مراجعه به پزشک و آزمایش این افراد ضروری است.

درمان زودهنگام

پس از علائم مشکوک ، پزشک ممکن است لخته ها را با استفاده از روشهای غیر تهاجمی مانند سونوگرافی تشخیص دهد. در این موارد ، برای جلوگیری از پیشرفت لخته و رگ مصدوم برای ترمیم ، از ضد انعقادها برای چند هفته یا ماه لازم است.

به طور کلی ، مشاهده نکات فوق ، از جمله تحرک روزانه ، نوشیدن آب کافی ، شناخت عوامل خطر و مراجعه به پزشک هنگام مشاهده علائم ، راه های اصلی جلوگیری از این بحران خاموش و البته کشنده است. اگر شغل یا شیوه زندگی شما با عدم تحرک گره خورده است ، زمان آن است که با ایجاد تغییرات کوچک از یک فاجعه بزرگ جلوگیری کنید.

1



منبع: www.khabaronline.ir

یوبیک آنلاین
یوبیک آنلاین
مقاله‌ها: 9115

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *