
Shaghayegh Hadi Zadeh ، متخصص تغذیه و متخصص تغذیه در کلینیک دیابت رویان در مورد تأثیر تغذیه بر سلامت چشم گفت: “تغذیه مناسب و مناسب می تواند تأثیر زیادی بر سلامت چشم داشته باشد.” “یک برنامه رژیم غذایی نه تنها به جلوگیری از بیماری های چشم کمک می کند ، بلکه می تواند از سلامت چشم ها نیز محافظت کند.”
مشاور تغذیه گفت: “ویتامین A یکی از مؤثرترین مواد موجود در سبزیجات زرد و میوه هایی مانند هویج ، طالبی و کدو است.” “این ویتامین نقش محافظتی دارد و از بیماری های چشم جلوگیری می کند.”
وی گفت: “ویتامین C همچنین می تواند به کاهش فشار چشم کمک کرده و در سلامت چشم مؤثر باشد.” “نیاز روزانه ویتامین C حدود 5 میلی گرم است که می تواند از منابعی مانند کلم بروکلی (یک لیوان) ، فلفل زنگ (نصف لیوان) یا آب مرکبات مانند نارنجی (یک لیوان فرانسوی) تهیه شود.”
هادی زاده گفت: “ویتامین E همچنین یکی از آن ویتامین هایی است که دارای خاصیت آنتی اکسیدانی است و به محافظت از سلول های چشم کمک می کند.” “این ویتامین در آجیل و آجیل مانند بادام ، بادام زمینی و دانه های آفتابگردان یافت می شود.”
یکی از متخصصان تغذیه در کلینیک دیابت رویان گفت: “همراه با اینها ، اسیدهای چرب ضروری نیز برای سلامت چشم مهم هستند.” متخصصان تغذیه توصیه می کنند که ماهی حداقل یک یا دو بار در هفته در رژیم غذایی افراد قرار گیرد ، زیرا علاوه بر کمک به کاهش فشار چشم ، در سلامت چشم نقش مهمی دارد. گردو و کنجد به دلیل اسیدهای چرب امگا 3 نیز می توانند اثرات مثبتی داشته باشند. “
1
منبع: www.khabaronline.ir