طبق اخبار آنلاین ، در حالی که مصرف غذاهای خاصی ، از جمله کسانی که قند زیاد و کربوهیدرات های تصفیه شده دارند ، منجر به نوسانات قند خون می شود ، گروه دیگری از غذاها وجود دارند که به شما می رسند و می توانند ضمن تنظیم قند خون ، سلامت کلی شما را بهبود بخشند.
این غذاها شامل:
1 لوبیا و عدس
لوبیا و عدس از نظر منیزیم ، فیبر و پروتئین زیاد است. دریافت این مواد مغذی به کاهش قند خون کمک می کند. بسیاری از مطالعات نشان داده اند که گنجاندن لوبیا و عدس در رژیم غذایی ، علاوه بر تنظیم قند خون ، احتمال ابتلا به بیماری دیابت را کاهش می دهد.
2. غذاهای دریایی
غذاهای دریایی ، از جمله ماهی و میگو ، منبع ارزشمندی از پروتئین ، چربی های سالم ، ویتامین ها ، مواد معدنی و آنتی اکسیدان ها هستند و به تنظیم قند خون کمک می کنند. پروتئین برای مدیریت قند خون ضروری است ، به هضم آهسته کمک می کند ، از افزایش قند خون پس از وعده های غذایی جلوگیری می کند و سیری را افزایش می دهد. مطالعات ، مصرف مکرر ماهی های چرب مانند ماهی قزل آلا و ساردین به بهبود تنظیم قند خون کمک می کند.
1. سیب
سیب ها حاوی فیبر محلول و ترکیبات گیاهی مانند کوئرستین ، اسید کلروژنیک و اسید گالیک هستند که به کاهش قند خون و جلوگیری از دیابت کمک می کند.
1. مرکبات
مرکبات برای کمک به بهبود حساسیت به انسولین و جلوگیری از دیابت. اگرچه میوه مرکبات حاوی قند طبیعی است ، اما از نظر شاخص گلیسمی کم و متوسط در نظر گرفته می شوند. مرکبات همچنین منابع خوبی از ویتامین ها ، مواد معدنی و فیبر هستند. جوهرها مانند پرتقال و گریپ فروت پر از فیبر هستند و حاوی ترکیبات گیاهی مانند ناریناژین ، پلی فنول ها با خواص ضد دیابتی قوی هستند.
1. توت ها
مطالعات بیشماری نشان داده است که توت ها مربوط به بهبود تنظیم قند خون هستند. انواع توت ها حاوی فیبر ، ویتامین ها ، مواد معدنی و آنتی اکسیدان هستند که برای افراد دارای مشکلات مدیریت قند خون بسیار مناسب است. طبق مطالعات ، مصرف توت فرنگی و shabuts برای مدیریت قند خون با افزایش حساسیت به انسولین و بهبود پاکسازی گلوکز از خون مفید است.
1. کدو تنبل
کدو تنبل با مقادیر زیاد فیبر و آنتی اکسیدان ها انتخاب مناسبی برای تنظیم قند خون است. کدو تنبل سرشار از کربوهیدرات هایی به نام پلی ساکارید است که پتانسیل تنظیم قند خون را در محدوده طبیعی دارد. دانه های کدو تنبل نیز سرشار از چربی های سالم و پروتئین هستند و برای مدیریت قند خون مفید هستند.
1. بذر کتان
بذر کتان از نظر فیبر و چربی های سالم است و می تواند به کاهش قند خون کمک کند. این اثر کاهش قند خون ممکن است به دلیل مقدار فیبر محلول در این دانه باشد. تحقیقات نشان می دهد که فیبر محلول جذب قند خون را کند می کند و بنابراین باعث کاهش سطح قند خون می شود. همچنین ، بذر کتان یک ماده مغذی مناسب برای مبتلایان به دیابت نوع 2 است.
1 تخم مرغ
تخم مرغ منبع خوبی از پروتئین ، چربی های سالم ، ویتامین ها ، مواد معدنی و آنتی اکسیدان ها است. برخی از مطالعات مصرف تخم مرغ را با تنظیم بهتر قند خون مرتبط می کند. مطالعه 4 بزرگسال مبتلا به اضافه وزن یا چاقی و دیابت قبل از دیابت یا دیابت نوع 2 نشان داد که خوردن یک تخم مرغ بزرگ در روز منجر به کاهش قابل توجهی در قند خون ناشتا (حدود 1.2 ٪) و حساسیت به انسولین می شود.
برای جلوگیری از افزایش قند خون ، از کدام غذاها باید جلوگیری شود؟
اگر قند خون بالایی دارید ، سعی کنید غذاها و غذاهایی مانند نان سفید و شیرینی را که قند و کربوهیدرات زیادی دارند ، از بین ببرید. همچنین از خوردن غذاهای حاوی سدیم زیاد مانند غذاهای شور ، سوسیس ، سوسیس ، تراشه ، چیپس و غذاهای کنسرو شده ، سس های سس کچاپ ، سس های سالاد ، ترشی و انواع شور خودداری کنید.
منبع: Healthline
233233
منبع: www.khabaronline.ir