با مصرف این غذاها خطر کبد چرب را کاهش دهید



مطالعات علمی نشان می دهد که لوبیا هایی مانند عدس ، نخود ، سویا و نخود فرنگی نه تنها دارای ارزش غذایی بالایی هستند ، بلکه به بهبود سلامت روده به دلیل نشاسته مقاوم نیز کمک می کنند.

ایسنا نقل از داده است که لوبیا می تواند در کاهش قند خون و تری گلیسیریدها در افراد چاق مؤثر باشد. همچنین ، یک مطالعه در سال 4 نشان داده است که رژیم های غذایی سرشار از حبوبات به کاهش خطر NAFLD کمک می کنند.

مطالعات متعددی حاکی از آن است که خوردن سویا ، چه جایگزین گوشت و چه ماهی ، ممکن است از کبد محافظت کند ، اگرچه شواهدی در این زمینه کمی متناقض است.

این اثر مثبت سویا احتمالاً به دلیل پروتئین β-kanglerinin آن است که می تواند به کاهش تری گلیسیریدها و محافظت در برابر تجمع چربی احشایی کمک کند.

علاوه بر این ، توفو ، منبع کم چربی و پروتئین ، گزینه خوبی برای کسانی است که می خواهند چربی خود را محدود کنند.

233233



منبع: www.khabaronline.ir

یوبیک آنلاین
یوبیک آنلاین
مقاله‌ها: 9777