
یک مطالعه جدید توسط محققان دانشگاه ایالتی پنسیلوانیا نشان می دهد که مصرف روزانه آلو می تواند از کاهش تراکم استخوان در زنان یائسه جلوگیری یا کند شود. دلیل این اثر محافظتی احتمالاً باعث کاهش التهاب و اکسیداسیون می شود. دو عامل که نقش مهمی در تخریب بافت استخوان دارند.
به گفته Mehr Daily Science ، Kani Rogers ، رئیس تیم تحقیق ، توضیح داد که با کاهش سطح استروژن در یائسگی ، احتمال التهاب و استرس اکسیداسیون افزایش یافته است که می تواند منجر به تضعیف استخوان ها و شکستگی ها شود. به گفته وی ، آلو می تواند روند را معکوس یا کند کند.
پوکی استخوان بیماری است که در آن استخوان ها شکننده و ضعیف می شوند. این ممکن است در هر سنی رخ دهد ، اما در زنان بالای 5 سال شایع تر است. طبق آمار ، بیش از 5 میلیون زن در سراسر جهان دارای پوکی استخوان هستند و این بیماری سالانه حدود 5 میلیون شکستگی منجر می شود.
میوه ها و سبزیجات حاوی ترکیبات بیولوژیکی مانند اسید فنولیک ، فلاونوئیدها و کاروتنوئیدها نقش مهمی در محافظت از استخوان ها دارند. آلو همچنین یک گزینه غذایی مفید با ویتامین K ، مواد معدنی ، فیبر و ترکیبات فنلی است.
محققان اطلاعات مربوط به حیوانات ، 2 مطالعه بالینی اولیه و دو کارآزمایی بالینی انسانی را پیدا کردند که مصرف آلو باعث کاهش التهاب ، کاهش استرس اکسیداسیون و بهبود سلامت استخوان می شود. در یکی از این آزمایشات ، مصرف 5 گرم آلو (تقریباً 2) برای یک سال باعث افزایش تراکم استخوان در ساعد و ستون فقرات پایین و کاهش علائم تخریب استخوان می شود.
1
منبع: www.khabaronline.ir