
کارشناسان می گویند کلسترول LDL بالا ممکن است جنبه ژنتیکی داشته باشد ، اما سبک زندگی و رژیم غذایی نیز نقش مهمی دارند. مصرف غذاهای گیاهی که دارای فیبر محلول ، چربی های سالم و آنتی اکسیدان ها هستند می توانند به کاهش کلسترول بد کمک کنند.
بادام با چربی های سالم ، فیبر و ویتامین E ، کلسترول LDL را کاهش داده و از اکسیداسیون آن جلوگیری می کند. جو دوسر همچنین به دلیل وجود فیبر بتا -گلوکان بدون تأثیر کلسترول خوب و کمک به کاهش التهاب و بهبود عملکرد رگ های خونی ، کلسترول بد را کاهش می دهد. لوبیا مانند لوبیا ، عدس و نخود با فیبر محلول و پروتئین گیاهی آنها به کاهش کلسترول کمک می کند و مصرف منظم آنها فواید قابل توجهی برای سلامت قلب دارد. آووکادو نقش مهمی در کاهش کلسترول بد و تقویت سلامت قلب با چربی های اشباع نشده ، فیبر و آنتی اکسیدان ها دارد. انواع توت ها همچنین از اکسیداسیون LDL با آنتوسیانین ها و پلی فنول ها جلوگیری می کنند و التهاب عروق را کاهش می دهند.
سطح بالای کلسترول LDL خطر ابتلا به بیماری های قلبی و سکته مغزی را افزایش می دهد و یک تهدید جدی برای سلامتی است.
233233
منبع: www.khabaronline.ir