از وعده های غذایی تا سرطان ؛ رابطه ای که باید بدانید



در ویدئویی که در رسانه های اجتماعی منتشر شده است ، دکتر Surorab Seta ، متخصص گوارش در دانشگاه هاروارد ، شش غذای روزانه را معرفی کرده است که مربوط به ایجاد و پیشرفت سرطان است. از بین بردن یا کاهش استفاده از این مواد می تواند به سلامت طولانی مدت بدن کمک کند.

اول ، گوشتهای فوق العاده پردازش شده که به دلیل نیترات و مواد نگهدارنده آنها خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ را افزایش می دهد. گزینه های سالم شامل گوشت ساخته شده در خانه مانند مرغ کبابی و پروتئین های گیاهی مانند حبوبات و عدس است که باعث کاهش التهاب می شود.

دوم ، نوشیدنی های شیرین مانند نوشیدنی هایی که باعث افزایش قند خون ، التهاب مزمن و رشد سلول های سرطانی می شوند. نوشیدنی هایی مانند آب نارگیل ، آب خانگی و چای گیاهی گزینه های بهتری هستند.

سوم ، غذاهای سرخ شده که باعث ایجاد ترکیباتی مانند اکریلیکامید می شوند ، التهاب و استرس اکسیداتیو را افزایش می دهند و خطر ابتلا به سرطان را افزایش می دهند. استفاده از هواپیما و روغن زیتون یک راه حل سالم تر برای لذت بردن از غذاهای واضح است.

چهارم ، گوشت کبابی یا سوخته که ترکیبات مضر را تولید می کند و به DNA آسیب می رساند. روشهای پخت آهسته یا بخارپز و استفاده از گیاهان آنتی اکسیدانی می تواند خطر را کاهش دهد.

پنجم ، الکل ، که حتی در مقادیر متوسط ​​، خطر ابتلا به سرطانهای هورمونی مانند سرطان پستان را افزایش می دهد و جذب مواد مغذی حیاتی را مختل می کند. گزینه های دیگری مانند آب انار و انار پیشنهاد شده است که از مزایای سلامتی برخوردار هستند.

233233



منبع: www.khabaronline.ir

یوبیک آنلاین
یوبیک آنلاین
مقاله‌ها: 9809