آیا کبد چرب می خواهید؟ آن غذاها را بخورید



وزیر امور خارجه پیشین ، کامران باگری لانکرانی در مورد افزایش کبد چرب در ایران هشدار داد: “برخی از آنها به پیوند نیاز دارند ، اما همه آنها نمی توانند پیوند برقرار کنند و جان خود را از دست بدهند.”

متخصص دستگاه گوارش و کبد گفت که بیشترین خطر برای بیماران کبد چرب در 5 سال اول بیماری قلبی عروقی است: بیش از یک دهه ، عوارض کبد رخ می دهد و تقریباً یک تا پنج درصد از بیماران به دلایلی مانند عدم موفقیت یا سرطان کبد مورد نیاز است.

البته Bagheri Lankarani درصد بالایی نیست و در صورت تشخیص زود هنگام ، درمان مؤثر با اصلاح شیوه زندگی آنها می تواند انجام شود.

وی همچنین هشدار مهمی را برای مبتلایان به کبد چرب ، وارد بدن آنها نمی کند و توضیح بیشتری می دهد: ما اکنون با مصرف الکل سر و کار داریم و الکل کم می تواند احتمال سرطان کبد و سرطان را افزایش دهد. به همین دلیل ، در طبقه بندی بیماری ها ، کبد چرب متابولیک و الکلی نیز در نظر گرفته شده است.

Bagheri Lankrani همچنین در مورد نیاز به همه بیماران نیازمند پیوند کبد گفت: هنگامی که ما پیوند کبد را در شیراز شروع کردیم ، بیشتر مراجعان در انتظار بیماران هپاتیت B بودند. اما اکنون بیشتر افراد در لیست انتظار به دلیل سبک زندگی ناکافی ، چاقی ، قند خون و لیپیدهای کنترل نشده خون و مصرف الکل ، کبد چرب دارند.

وی تأکید کرد که ما به پیوند بیشتری نسبت به ارگان ارائه می دهیم. بیشتر کسانی که فرصتی برای پیوند ندارند.

لانکرانی تأکید کرد که الگوی نامناسب مصرف مواد غذایی یکی از مهمترین عوامل کبد چرب است ، گفت: کسانی که نوشیدنی مصرف می کنند ، 2 تا 5 برابر بیشتر خطر کبد چرب را دارند. مصرف زیاد قند و قند نیز خطر را افزایش می دهد. افرادی که در رژیم غذایی خود حبوبات کمتری مصرف می کنند ، احتمالاً در معرض این بیماری قرار دارند. به همین دلیل ، آگاهی و تشویق مردم برای تغییر سبک زندگی و رژیم غذایی شما می تواند عامل مهمی در کاهش این افزایش کبد چرب در کشور باشد.

1



منبع: www.khabaronline.ir

یوبیک آنلاین
یوبیک آنلاین
مقاله‌ها: 9833