
به نقل از یوبیک آنلاین، دکتر محمد هاشمی، دبیر انجمن علمی پیشگیری و درمان چاقی با تاکید بر اینکه ادویهها به واسطه ماهیت خشک و بدون رطوبتی که دارند غالبا فساد پذیری پایینی دارند و میتوانیم مدت طولانیتری ادویهها را نگه داریم ، میافزاید: بعد از تاریخ انقضا هم اغلب ادویهها دچار فساد نمیشوند بلکه رنگ، طعم و کیفیت آنها کاهش مییابد. بویژه اگر ادویهها بصورت پودر نشده باشند آنها را تا ۴ سال هم میتوان نگه داشت. لذا اگر علایم ظاهری گندیدگی را در ادویه ها نبینیم، میتوانیم تا مدتی پس از تاریخ انقضا هم از ادویهها استفاده کنیم.
منبع: www.khabaronline.ir