راه حلی ساده برای کاهش ابتلا به بیماری های قلبی



به نقل از یوبیک آنلاین، تنها با خواب کافی در تعطیلات آخر هفته می توانید خطر ابتلا به بیماری های قلبی را کاهش دهید. نتایج تحقیقات جدید نشان می دهد که خواب خوب آخر هفته می تواند با کاهش 20 درصدی خطر بیماری قلبی و خواب جبرانی کافی با کاهش خطر بیماری قلبی مرتبط باشد.

این ارتباط در میان افرادی که به طور منظم خواب ناکافی را در روزهای هفته تجربه می کنند، بیشتر است. افرادی که در طول هفته به اندازه کافی نمی خوابند، در روزهای تعطیل خود می خوابند تا جبران کنند، با این حال، تأثیر خواب جبرانی بر سلامت قلب به طور گسترده مورد مطالعه قرار نگرفته است.

در این مطالعه، تقریباً 21.8 درصد از آزمودنی‌ها کمبود خواب خود را نقل از کردند، یعنی کمتر از 7 ساعت توصیه شده در شب می‌خوابیدند. بقیه گروه نیز ساعات خواب ناکافی پراکنده ای داشتند، اما میانگین خواب روزانه آنها معیارهای محرومیت از خواب را برآورده نمی کرد.

افرادی که در آخر هفته بیشترین خواب جبرانی را داشتند نسبت به افرادی که کمترین خواب را داشتند 19 درصد کمتر در معرض ابتلا به بیماری قلبی بودند. علاوه بر این، در میان افرادی که خواب روزانه کافی نداشتند، افرادی که بیشترین خواب را داشتند، 20 درصد کمتر از افرادی که کمترین خواب جبرانی را داشتند، در معرض خطر ابتلا به بیماری قلبی بودند. جالب توجه است که این مطالعه هیچ تفاوت جنسیتی را در این انجمن ها پیدا نکرد.

با اولویت دادن به استراحت بدون وقفه و کافی در طول هفته، می توانیم سلامت قلب خود را تا حد زیادی بهبود ببخشیم. استراتژی‌های ساده‌ای مانند پایبندی به زمان خواب منظم، ایجاد یک محیط خواب دنج و کاهش زمان صفحه نمایش قبل از خواب می‌تواند تفاوت واقعی در میزان خواب ما ایجاد کند.

ارث نقل از داد که تغییرات کوچک می‌تواند منجر به کیفیت و کمیت بهتر خواب شود و با درک اینکه خواب چقدر حیاتی است، می‌توانیم مسئولیت سلامتی خود را بپذیریم و عادت‌هایی را اتخاذ کنیم که به ما کمک می‌کند تا از اثرات عدم استراحت کافی بهبود پیدا کنیم. برای پیدا کردن

نتایج نشان می‌دهد که برای بخش قابل‌توجهی از جمعیت در جامعه مدرن که از کمبود خواب رنج می‌برند، افرادی که در آخر هفته‌ها بیشترین خواب را دارند، نسبت به کسانی که کمترین خواب را دارند، به طور قابل‌توجهی کمتر به بیماری قلبی مبتلا می‌شوند.

به نقل از ایسنا، با وجود نگرانی در مورد اثرات مضر بی خوابی، نتایج تحقیقات قبلی نشان داده است که بی خوابی حاد لزوماً اثرات مضری ندارد و شاید بتوان این نتایج را به شرایط بالینی مانند مواردی که بسیاری از اعضای پزشکی تجربه کرده اند نیز تعمیم داد. جامعه است و به نوعی می توان نگرانی این افراد را در این زمینه کاهش داد.

233236



منبع: www.khabaronline.ir

یوبیک آنلاین
یوبیک آنلاین
مقاله‌ها: 7216

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *