نام و ویژگی های پیامبر اسلام در کدام کتب آسمانی آمده است؟



موضوع بشارت کتب آسمانی در خصوص ظهور پیامبر در آخرالزمان، موضوعی جذاب و تأثیرگذار برای حقیقت جویان است. بحثی که بسیاری از جریان های تندرو مانند وهابیت سعی می کنند واقعیت آن را پنهان کنند و از دریچه خشونت وارد عرصه های فکری و اعتقادی شوند.

نقل از کردن پایگاه اندیشه و فرهنگ مبلغانبسیاری از علما و مفسران کتب آسمانی نیز بارها اعتراف کرده اند که کتب آسمانی آنان مژده ظهور منجی عالم بشریت را دارد. بشارتی که جز پیامبر گرامی اسلام (ص) نصیب کسی نمی شود. دکتر ابوالفضل روحی، مدیر گروه ادیان و الهیات دایره المعارف قرآن کریم و پژوهشگر مؤسسه امام خمینی (ره) که پژوهش های بسیاری در مورد سایر ادیان و مذاهب در مورد ظهور منجی دارد، در این باره می گوید: نشانه های وعده ظهور پیامبر (ص) در کتب آسمانی.

بارتولمیوس، پیامبری که در کتاب مقدس وعده داده است
دکتر ابوالفضل روحی با بیان اینکه سه نوع نقل از برای ولادت پیامبر(ص) وجود دارد، می گوید: برخی از این نقل از ها در عهد عتیق و منبع اصلی یهودیان است. کلمه Practilus وجود دارد که در یونانی معادل پسندیده و محمد در عربی است. به همین ترتیب پیامبر (ص) از کوهی به نام کوه فاران برمی خیزد. این کوه همان کوه نور است که در آن غار حرا وجود دارد. بنابراین نام با پیامبر (ص) سازگار است، با قیام پیامبر (ص) از کوه حرا سازگار است و مردم را به سوی عدالت هدایت می کند. وی می افزاید: در عهد جدید که مربوط به مسیحیت است، این سند قویتر می شود. در هفت جا واژه فرغولیت و برغولیت ذکر شده است. در فرهنگ لغت عبری زبانان کتاب مقدس، این دو کلمه به احمد و محمد تعبیر شده است. در مجالس روایات نیز روایات متعددی داریم به این مضمون که نام پیامبر اسلام (ص) در آسمان ها احمد و در زمین محمد است. این پژوهشگر دینی بیان می کند: علاوه بر این موارد، در انجیل برنابا که در کاوش های اطراف فلسطین به دست آمده، موارد مفصل تری ذکر شده است. می گویند محمد (ص) بعد از عیسی می آید، 12 نسل از او متولد شد و یک دختر به یادگار ماند… اگر اینها را کنار هم بگذاریم متوجه می شویم که در انجیل برنابا ویژگی های فرغولیت و برغولیت دقیقاً همان پیامبر گرامی اسلام (ص) است. ) مسابقات.

راهبان و پیامبران وعده ظهور پیامبر اسلام (ص) را داده اند.
دکتر روحی نیز به آیه 6 سوره صف اشاره می کند و توضیح می دهد: در این آیه آمده است: «و عیسی بن مریم یا بنی اسرائیل قال من رسول الله یا الله الذی. تورات را به دست من می دهد و به رسول نسل بعدی من که نامش احمد است مژده می دهد. یعنی ای بنی اسرائیل! من فرستاده خدا به سوی شما هستم در حالی که تورات را که پیش از من فرستاده شده تصدیق می کنم و به رسولی که بعد از من می آید و نامش احمد است مژده می دهم. پس باید این اتفاق افتاده باشد. این آیه ما را به جستجوی نام پیامبر اسلام (ص) در منابع یهودی و مسیحی هدایت می کند.

مدیر گروه دین دایره المعارف قرآن کریم بیان می کند: در اسناد غیر انجیلی یهودیان و مسیحیان موارد زیادی وجود دارد که برخی راهبان مسیحی یا علمای یهود وعده ظهور پیامبر اسلام (ص) را به آنان داده اند. مخاطب خود قرآن کریم در آیه 157 سوره اعراف آمده است: «پیامبر (ص) را در تورات و انجیل نوشته اند». یا در آیه 146 سوره بقره آمده است: «یَرْفُونَکَمَا یَرْفُونَ النَّاسِهِمْ» یعنی پیامبر (ص) را مانند فرزندان خود می شناختند. آن حضرت است.

تحقیق در متون مقدس تمام نشده است
این استاد دانشگاه در پایان تاکید می کند: اسناد تاریخی یهودیان و مسیحیان می تواند کمک کند و ثابت کند که موعود پیامبر اسلام (ص) است. آنچه در مورد پیامبر موعود گفته شد تحقیقی است که تاکنون انجام شده است. این بدان معنا نیست که جستجو برای یافتن اسنادی که بتواند نبوت پیامبر اسلام را در منابع یهودی و مسیحی ثابت کند پایان یافته است. آیندگان و حتی متفکران کنونی باید نشانه های جدیدتری با اصطلاح و تحقیق در متون مقدس به ویژه در کتاب تلمود که از آن به عنوان تورات شفاهی یاد می شود و یکی از کتب اصلی یهودیت است بیابند. نشانه هایی که همگی حکایت از آن دارد که پیامبر گرامی اسلام (ص) پیامبری است که ظهورش در کتب آسمانی وعده داده شده است.



منبع: www.khabaronline.ir

یوبیک آنلاین
یوبیک آنلاین
مقاله‌ها: 7216

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *