ویتامین D را فقط با این غذا مصرف کنید



به نقل از یوبیک آنلاین به نقل از ایسنا، ویتامین D یک ویتامین محلول در چربی است و برای جذب بهتر آن باید با منابع چربی های سالم مصرف شود.

به گفته متخصصان تغذیه، ویتامین D وقتی با چربی های سالم ترکیب شود بهتر جذب می شود. چربی هایی مانند روغن زیتون، آووکادو و بذر کتان نمونه هایی از چربی های سالم هستند که می توانند جذب ویتامین D را افزایش دهند.

یک مطالعه در سال 2013 نشان داد که غذاهای با حدود 10 گرم چربی می توانند به بهبود جذب ویتامین D کمک کنند. به عنوان مثال، خوردن ماهی سالمون، آجیل یا کره های آجیل طبیعی می تواند موثر باشد.

مقدار توصیه شده ویتامین D برای افراد بین 1 تا 70 سال 600 واحد بین المللی (IU) در روز است و این مقدار برای افراد بالای 70 سال به 800 واحد بین المللی افزایش می یابد.

برای بهره مندی از مزایای کامل ویتامین D، مصرف آن با منابع چربی های سالم بسیار مهم است تا بدن بتواند آن را به طور موثر جذب و استفاده کند.

233233



منبع: www.khabaronline.ir

یوبیک آنلاین
یوبیک آنلاین
مقاله‌ها: 7230

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *