
به نقل از یوبیک آنلاین، روغن اضافی نه تنها به تعداد کالری اضافه می کند، بلکه بر سلامت کلی وعده غذایی شما نیز تأثیر می گذارد.
به نقل از همشهری آنلاین، در این مقاله به 7 نکته کاربردی و کارآمد اشاره می کنیم که به شما کمک می کند تا روغن اضافی غذا را بدون لطمه زدن به طعم آن پاک کنید.
روغن را با دستمال کاغذی جذب کنید
بعد از پخت غذای خود را روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن آن گرفته شود (البته می توانید برای این کار از رول دستمال کاغذی آشپزخانه هم استفاده کنید). بعد از آن با قاشق یا کفگیر به آرامی روی غذا فشار دهید، فشار ملایم روی غذا باعث می شود روغن اضافی سطح این مواد پاک شود، این روش مخصوصاً برای غذاهای سرخ شده مانند سمبوسه و مرغ سوخاری موثر است.
به جای سرخ کردن بپزید
به جای سرخ کردن، روش پخت را انتخاب کنید. این روش به حداقل روغن نیاز دارد و می تواند به غذای شما بافتی ترد و بدون چربی زیاد بدهد.
استفاده از تابه های نچسب
روی تابه های نچسب با کیفیت خوب سرمایه گذاری کنید. آنها به روغن کمتری برای پخت و پز نیاز دارند، استفاده از تابه های نچسب باعث می شود غذای شما نچسبد و نیاز به روغن اضافی را کاهش دهد.
کباب کردن
کباب کردن یا آب پز کردن گوشت و سبزیجات یک جایگزین سالم است. وقتی گوشت را کباب میکنید، چربی اضافی از بین میرود و غذاهای بدون چربی و خوشطعم برایتان باقی میماند. قبل از کباب کردن یا جوشاندن غذا، غذای خود را بدون استفاده از روغن ترشی کنید تا طعم آن بهتر شود.
بخار پز کردن
بخارپز کردن طعم طبیعی مواد شما را بدون افزودن روغن حفظ می کند. این یک روش عالی برای پختن سبزیجات، ماهی و حتی کوفته است. در روش پخت با بخار مواد مغذی و بافت غذا حفظ می شود.
تفت دادن در آب سبزیجات
به جای استفاده از روغن، سبزیجات و غذاهای پروتئینی خود را در آب سبزیجات یا آب تفت دهید. این روش به غذا طعم می بخشد و آن را بدون کالری اضافه مرطوب نگه می دارد.
چربی غذا را حذف کنید
بعد از پختن سوپ یا خورش، آنها را در یخچال قرار دهید. سردی یخچال باعث می شود چربی غذا به صورت یک لایه جامد در سطح ظرف ایجاد شود و به راحتی بتوانید لایه چربی اضافی را جدا کنید. این روش باعث می شود تا قبل از گرم کردن و سرو غذا، روغن اضافی خارج شود.
233233
منبع: www.khabaronline.ir