
به نقل از یوبیک آنلاین، ویژگی بارز آلزایمر از دست دادن تدریجی حافظه است و بررسی ها نشان داده است که مصرف زیاد برخی از گروه های غذایی می تواند احتمال ابتلا به این بیماری را افزایش دهد.
به نقل از ایسنا، رژیم غذایی صحیح می تواند خطر ابتلا به آلزایمر را تا 35 درصد کاهش دهد. همچنین تحقیقات نشان داده است که مصرف رژیم غذایی غنی از امگا 3، ویتامین های گروه B مانند B6، B9، B12 و آنتی اکسیدان هایی مانند ویتامین A، C، E، بتاکاروتن، سلنیوم و غیره می تواند تا حد زیادی خطر ابتلا به این بیماری را کاهش دهد. یا ابتلا به بیماری آلزایمر. کاهش دهد
233233
منبع: www.khabaronline.ir