
نقل از کردن پایگاه اندیشه و فرهنگ مبلغانآیت الله جوادی آملی در درس اخلاق هفتگی خود در مسجد اعظم قم به نکات مهمی به طلاب علوم دینی اشاره کرده است که در ادامه می خوانید:
- علم واقعی به دیگران فضا می دهد، عالم جای کسی را نمی گیرد، رشته مزاحم کسی نمی شود، دانشگاه مزاحم کسی نمی شود، اگر کسی در حوزه یا دانشگاه درس بخواند و به مقامی برسد و جای کسی را در جامعه پر کند. دانشمند نیست کسی که با خواندن و باسواد شدن در شهر یا روستا جای کسی را می گیرد، اهل علم نیست، علم است که برای دیگران جا باز می کند. علم چیزی است که جامعه را به وحدت دعوت می کند. علم آن چیزی است که دارای قوام و همگرایی باشد.
- علم بهترین عاملی است که می تواند موجب شرح صدر شود و وقتی کسی شرح صدر داشته باشد و عالم الهی باشد از پیشرفت دیگران ناراحت نمی شود زیرا می داند که علمدار شدن او را محدود نمی کند. مكان و لذا همه اينها اختلاف مذاهب و اختلاف مذاهب و اختلاف گرايشها و همه اينها نتيجه اين محروميت از شرح صدر است.
- اختلاف بر خلاف مخالفت از نعمت های خداوند است. در غیاب او این کار را بکند، زیرا در غیاب او خلیفه او می شود و لذا اگر شخصی در غیاب او کارش را انجام ندهد، مخالف اوست، نه اینکه اختلاف داشته باشد!
منبع: www.khabaronline.ir