
به نقل از خبرگزاریاخبار آنلاینجلد اول کتاب آنلاین تأثیرات چت، gp و هوش مصنوعی بر جامعه ما اثر «ادواردو کاستل» با ترجمه بی نیاز (داریوش) به صورت رایگان در اختیار مخاطبان فارسی زبان ایران قرار گرفته است. این کتاب و مجموعه دانش به دست آمده از آن می تواند در پیشرفت فردی و جمعی کشور حائز اهمیت باشد. در این کتاب به ویژه نویسنده، هوش مصنوعی در پنج حوزه، پنج حوزه اجتماعی که تحت تأثیر هوش مصنوعی قرار خواهند گرفت، شامل 1- هنر و آفرینش، موضوع: انسان در مقابل ماشین 2- نظام آموزشی: یادگیری در عصر هوش مصنوعی. 3- نظام سلامت: تشخیص ها و پزشکی شخصی سازی شده 4- پردازش: زنجیره تامین و پیش بینی و 5- نقش روانشناسی در عصر هوش مصنوعی بررسی شده است.
بر اساس این نقل از، تحقیقات نشان می دهد که ادغام هوش مصنوعی با سایر فناوری ها مانند اینترنت اشیا، نویدبخش افزایش بهره وری و تحول در صنعت است. در حالی که هوش مصنوعی ممکن است منجر به جابجایی شغلی شود، همچنین پتانسیل افزایش خدمات حرفه ای و ایجاد فرصت های شغلی جدید را دارد. بنابراین می توان نتیجه گرفت که هوش مصنوعی محرک قدرتمندی برای توسعه اقتصادی و اجتماعی است.
مطالعه این کتاب به دانشآموزان، خانوادهها، اساتید رشتههای مختلف دانشگاهی و معلمان پیشدانشگاهی، مدیران و دیگر متخصصان رشتههای مختلف حرفهای توصیه میشود، زیرا اطلاعات آن میتواند منجر به ایجاد قدرت گفتوگو در اقشار مختلف و جبران عقبماندگی شود. بخشی از جامعه در مقابل بخشی دیگر از جامعه. این کتاب می تواند کمک زیادی به بحث های درون سازمانی، خانواده، دانشگاه و خارج از آن داشته باشد و تصویر فرد را از رشد، پیشرفت و یادگیری و کاربرد دانش در زمینه های فردی، آموزشی، بهداشتی، پردازشی و روانی تغییر دهد. زمینه ها .
بر اساس این نقل از، نویسنده در بخش آموزش می گوید: اختلاط هوش مصنوعی با آموزش یکی از مهمترین دستاوردهای فناوری در حوزه آموزش است که برجسته ترین فناوری تاکنون در این زمینه انتشار JP Chat بوده است. ابزار این نگرانی را در بین مربیان ایجاد کرده است که دانش آموزان از این ابزار برای تقلب در تکالیف و امتحانات سوء استفاده می کنند در واقع، هوش مصنوعی می تواند به دانش آموزان کمک کند تا مهارت های تفکر انتقادی خود را توسعه دهند و دانش خود را فراتر از کلاس های درس بسط دهند.
وی ادامه می دهد: نظریه خودمختاری ادوارد دسی و ریچارد رایان می گوید که انسان ها به طور طبیعی به سمت یادگیری سوق داده می شوند، اکنون می خواهد از طریق میانبرها باشد، چه به کمک فناوری. هوش مصنوعی می تواند به عنوان یک منبع اضافی برای تأیید و تسهیل یادگیری استفاده شود. علاوه بر این، پروفسور جورج زیمنس، به عنوان یک متخصص بینالمللی در زمینه هوش مصنوعی و آموزش، از دانشگاه استرالیای جنوبی، پیشنهاد میکند که رباتهای چت هوش مصنوعی را برای درک بهتر قابلیتهای آنها آزمایش کنند معلمان برنامه ریزی کنند، ایده های جدید تولید کنند، درس های هفتگی خود را سازماندهی کنند تا زمان کافی برای برقراری ارتباط و تبادل نظر با دانش آموزان داشته باشند.
وی ادامه می دهد: درهای حوزه آموزشی باید به روی تغییر باز باشد و توجه شود که هوش مصنوعی چه تاثیری بر سیاست، نیازهای فناوری و کمک به مربیان خواهد گذاشت و از آنجایی که نوآوری ها در تدریس هر روز ظریف تر و پیچیده تر می شود، ضروری است. که مدل های آموزشی و ارزشیابی همگام با آن حرکت می کنند «مدل های ارزشیابی سنتی که فقط بر روی محصول تمرکز دارند اما به فرآیند یادگیری توجهی ندارند، در آینده بر اساس هوش مصنوعی سهم قابل توجهی نخواهند داشت».
خوانندگان محترم یوبیک آنلاین می توانند این کتاب آنلاین را از طریق لینک زیر دریافت کنند:
file:///C:/Users/asus/Downloads/Telegram%20Desktop/ChatGPT_AI.pdf
مطالبی که خوانندگان در جلد اول و در سه بخش خواهند خواند به شرح زیر است:
*بخش اول منشا هوش مصنوعی:
– یک دوره جدید برای این فناوری
* بخش دوم هوش مصنوعی در آینده
– فرا انسان گرایی
هوش فراگیر مصنوعی
– تکینگی تکنولوژیکی
– نظریه پس از کامبوج یا پس از جنگ
*بخش سوم، حوزه های اجتماعی پنج که تحت تاثیر هوش مصنوعی قرار خواهند گرفت
1- هنر و آفرینش با موضوع: انسان در مقابل ماشین
2- نظام آموزشی: یادگیری در عصر هوش مصنوعی
3- نظام سلامت: تشخیص و پزشکی شخصی
4- پردازش: زنجیره تامین و پیش بینی
5- نقش روانشناسی در عصر هوش مصنوعی
216216
منبع: www.khabaronline.ir