پلیس: شورای عالی انقلاب فرهنگی تعطیل شود



گروه اندیشه: به نقل از خبرگزاری اخبار آنلاین،برنامه چهارراه» وی در گفتگو با دکتر حسین نظامی معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به توسعه پذیری و برنامه ریزی نهادهای دولتی در حوزه فرهنگ و آموزش می پردازد. یک افسر نیروی انتظامی که از پیشرفت کشور و امکانات آن آگاه است، معتقد است فرهنگ مانند سلسله مراتب نظامی دستوری نیست. خطبه ای نیست که با سخنرانی بتواند مسائل فرهنگی را حل کند. به گفته وی، دستگاه سیاست گذاری باید یک واحد باشد و کار توسط عوامل مستقل انجام شود. وی از این منظر تاکید می کند که شورای عالی انقلاب فرهنگی باید تعطیل شود، زیرا اگر قانون گذاری کند، کارکرد قانونی مجلس را زیر پا می گذارد.

تزمزی در این گفت وگو می گوید: «در امر فرهنگ باید به دو موضوع توجه کرد، یکی اقتدار و دیگری مسائلی چون فرهنگ، آموزش و ورزش که قطعاً نیازمند مشارکت است».

وی در توضیح بحث خود به مثالی مانند ژیمناستیک اشاره کرد و گفت: در سالنی با حضور مربی، فردی که ورزش می کند ورزشکار است، یعنی هیچکس نمی تواند به جای ورزشکار ورزش کند. “

در حوزه فرهنگ، هر کس فکر می‌کند که فرهنگ سفارش‌دهنده است و مانند نظام پادگانی می‌تواند سلسله مراتبی داشته باشد، روشن است که چنین فردی اساسا فرهنگ را اشتباه درک کرده، فرهنگ را با امواج مایکروویو اشتباه گرفته و به تدریجی بودن آن واقف است. فرهنگ ندارد

پلیس سپس جست و جوی خود را به حوزه آموزش رساند و گفت: آموزش هم این گونه است. کارشناسان حوزه آموزشی دلیل شکست نظام آموزشی ایران را تاکید بر حفظ دروس توسط دانش آموزان می دانند. به عبارت دیگر، نظام آموزشی دانش آموزان را در یافتن سوال و پاسخگویی برای آن همراهی نمی کند. معلم فقط با تدریس سروکار دارد. و نقش مرشد را ندارد».

وی افزود: استاد راهنما در کنار خود سوال را برای دانش آموز باز می کند، دانش آموز به فعالیت می پردازد، سپس هر جا به مانعی برخورد می کند استاد راهنما کمک می کند و به دانش آموز توصیه می کند به قول شما راه را به او نشان می دهد. می دهد.”

معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سپس به حوزه فرهنگ پرداخت و گفت: در حوزه فرهنگ، هر کس فکر می‌کند که فرهنگ سفارش‌دهنده است و مانند نظام پادگانی می‌تواند سلسله مراتبی داشته باشد، روشن است که چنین فردی اساسا فرهنگ را اشتباه درک کرده، فرهنگ را با امواج مایکروویو اشتباه گرفته و به تدریجی بودن آن واقف است. فرهنگ ندارد

وی افزود: کسانی که در معرض سیاست و اجرای فرهنگ هستند به محض اینکه نگاه سلسله مراتبی نظامی یا نگاه خطبه ای داشته باشند دچار اشتباه می شوند، عده ای وقتی به خطبه نگاه می کنند فکر می کنند کار تمام شده است. به محض انجام سخنرانی، این دو دیدگاه و دو رویکرد نمی توانند راه حل و درمان مدیریت فرهنگی و سیاست گذاری باشند.

تزمازی در ادامه به بخشی دیگر از بحث خود یعنی اقتدار پرداخت و گفت: جنبه دیگر اقتدار است، فرض کنیم در موضوع فرهنگ یا تولیدات فرهنگی، وزارتخانه و سازمانی پاسخگو باشد، اما در این زمینه وجود دارد. چند سازمان اجرایی به موازات هم هستند و حتی برخی از آنها در سیاست گذار دخالت می کنند مثلاً در بخش مسابقه جشنواره فیلم فجر، افتخاری نیست که فیلم هایی از جمله ظاهر جدید که اولین فیلم ها هستند، 24 فیلم از 28 فیلم توسط ارگان های دولتی تهیه شده و سپس به آن «آشپز» داده شود. “، که اتفاقا آشپز است. او حتی مجبور نیست بدهد.”

وی ادامه داد: ما زمانی مدیر فرهنگی موفقی هستیم که زمینه مشارکت بخش خصوصی را فراهم کنیم تا بیشتر فیلم ها توسط آنها ساخته شود و در آن زمان شاهد تنوع بیشتر خواهیم بود و با وضعیت قالب مواجه نمی شویم. زیرا جوهر فرهنگ بر اساس تنوع است.

اساساً معتقدم نهادهایی مانند شورای عالی انقلاب فرهنگی باید تعطیل شوند. چون اگر قانون گذاری کنند در کار قوه مقننه دخالت می کنند و ما باید طبق قانون اساسی یک نهاد قانونگذاری داشته باشیم.

معاون وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی باید روی موضوع فرهنگ متمرکز شود یا وزارت علوم در بحث آموزش عالی. در حوزه آموزش عالی یک نظام آموزشی داریم که خارج از نظارت وزارت علوم است. وزارت بهداشت برای خود یک سیستم آموزش عالی مستقل دارد. در عین حال، تضاد منافع در آنجا وجود دارد. یک سیستم باید مسئول آموزش عالی باشد. هیچ اشکالی ندارد که آموزش عالی از بیمارستان ها و همچنین سایر مؤسسات برای ارتقای مهارت های دانشجویان خود استفاده کند.»

نظامی ادامه داد: می توان گفت این موضوعات در شورای عالی انقلاب فرهنگی هماهنگ است بحث من هماهنگی نیست. بلکه بحث من در مورد سیاست گذاری واحد است اساساً معتقدم نهادهایی مانند شورای عالی انقلاب فرهنگی باید تعطیل شوند. چون اگر قانون گذاری کنند در کار قوه مقننه دخالت می کنند و ما باید طبق قانون اساسی یک نهاد قانونگذاری داشته باشیم. اما اگر موضوع هماهنگی باشد اتفاقا آن مرجع مرجع باید موظف به انجام کار هماهنگی باشد. در غیر این صورت حالت بیکار ایجاد می شود. به درستی اشاره کردید که وقتی از مرجع می پرسند می گویند من مسئول نیستم اما شورایی که قرار است ما را هماهنگ کند مسئول است».

بیشتر بخوانید:
پلیس: مسئولان آتش نشانی به صلاحدید خود نباشند/ اوایل انقلاب می خواستند سازمان برنامه و بودجه را تعطیل کنند/ برخی برنامه ریزی را دخالت در کار خدا می دانند + فیلم
خانیکی: در زمان شاه مردم برای خرید رادیو باید مجوز می گرفتند/ دولت با فیلترینگ موافق نیست/ جوانان 233 ساعت در روز در اینترنت هستند/ +فیلم
رضا داوری: معلوم نیست دنیا به کجا می رود/ جنگ را صلح می گویند و بردگی را آزادی و… / حیله عقل و فریب تاریخ.

216216



منبع: www.khabaronline.ir

یوبیک آنلاین
یوبیک آنلاین
مقاله‌ها: 7240

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *