ماجرای عرضه غذاها و گوشت های حرام در ایران



نقل از کردن پایگاه اندیشه و فرهنگ مبلغانرئیس مرکز ملی تحقیقات حلال سازمان غذا و دارو درباره عرضه غذاهای حرام گوشتی فرآوری نشده در برخی رستوران ها و فروشگاه های اینترنتی توضیح داد.

مهر نوشت: حسین رستگر مرکز ملی تحقیقات حلال سازمان غذا و دارو با اشاره به امکان فروش غذاهای حرام گوشت در برخی از رستوران ها و فروشگاه های اینترنتی گفت: نظارت بر کیفیت این محصولات بر عهده سایر نهادها است. از مصرف کنندگان درخواست می شود فقط محصولات فرآوری شده با علامت خرید سیب سالم خریداری کنند.

وی افزود: نظارت بر کیفیت و نوع گوشت های فرآوری نشده ارتباط مستقیمی با سازمان غذا و دارو ندارد.

رستگار تاکید کرد: مسئولیت نظارت بر عرضه و رعایت استانداردهای حلال در مواد غذایی فرآوری نشده به ویژه فرآورده های دامی بر عهده نهادهایی مانند سازمان دامپزشکی و اتحادیه رستوران ها است.

وی درباره محصولات حلال نیز گفت: سازمان غذا و دارو تلاش می کند تا از طریق لوگوی «حلال» و «سیب سالم» کیفیت و ایمنی محصولات غذایی فرآوری شده را که دارای این علائم هستند تضمین کند. این علائم نشان دهنده تعهد سازمان به ارائه محصولاتی است که از نظر ایمنی، سلامت و کیفیت مورد تایید قرار گرفته باشند.

رئیس مرکز ملی تحقیقات حلال سازمان غذا و دارو افزود: مصرف کنندگان می توانند با توجه به این نشانه ها محصولات حلال را با اطمینان انتخاب و مصرف کنند.

رستگار تاکید کرد: فرآورده های گوشتی غیربهداشتی و حرام نمی توانند مجوزهای لازم را از سازمان غذا و دارو دریافت کنند. انتظار می رود دستگاه های مسئول به وظایف و اعتبار سازمانی خود توجه بیشتری داشته و با متخلفان برخورد جدی داشته باشند.



منبع: www.khabaronline.ir

یوبیک آنلاین
یوبیک آنلاین
مقاله‌ها: 7256

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *