یک رژیم غذایی طولانی مدت



به نقل از یوبیک آنلاین، بر اساس تجزیه و تحلیل رژیم های غذایی رایج، افراد در معرض خطر بیماری قلبی می توانند کم چربسلامت و زندگی آنها را افزایش دهد. این فواید در افرادی که رژیم می گیرند مدیترانه ای دنبال می کنند، بیشتر است. ماهی، سبزیجات، روغن زیتون و حتی یک مشت آجیل در این رژیم غذایی نقش اساسی در تضمین سلامت افراد دارند و نه تنها خطر حمله قلبی و سکته را کاهش می دهند، بلکه به افراد کمک می کنند از سایر بیماری ها دور بمانند و عمر طولانی تری داشته باشند.

در همین راستا کارشناسان می گویند افزایش مصرف ماهی و غذاهای گیاهی و کاهش مصرف گوشت قرمز و غذاهای فرآوری شده تضمین کننده سلامتی است و الگوی غذایی مانند رژیم مدیترانه ای که بر مصرف بیشتر غذاهای گیاهی و کمتر حیوانی تمرکز دارد. چربی، به نظر می رسد از بیماری های قلبی عروقی جلوگیری می کند.

البته منبع چربی سالم در رژیم غذایی بسیار مهم است. چربی های منابع گیاهی مانند روغن های گیاهی و آجیل که از نوع غیراشباع هستند، از سلامت قلب حمایت می کنند. بر اساس مطالعات، ماهی های چرب مانند سالمون و تن که حاوی اسیدهای چرب امگا 3 هستند نیز می توانند خطر مرگ زودهنگام را در میان افراد مبتلا به بیماری قلبی کاهش دهند.

در مقابل این طیف از چربی‌های سالم، چربی‌های ترانس مصنوعی هستند که در بسیاری از غذاهای کنسرو شده و فرآوری شده یافت می‌شوند، که می‌توانند کلسترول بد (LDL) را افزایش دهند و در عین حال کلسترول خوب (HDL) را کاهش دهند و خطر بیماری قلبی را افزایش دهند. .

منبع: upi

47232



منبع: www.khabaronline.ir

یوبیک آنلاین
یوبیک آنلاین
مقاله‌ها: 7232

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *