
به نقل از یوبیک آنلاین، کارشناسان می گویند بسیاری از سفرها به دستشویی که معمولا کمتر از 3 دقیقه طول می کشد، در بسیاری از افراد به 15 دقیقه وقت گذرانی با گوشی تبدیل می شود.
یورو نیوز در خبری نوشت: دکتر لای شو، جراح روده بزرگ در دانشگاه تگزاس در این رابطه می گوید: «وقتی بیماران با شکایت مراجعه می کنند، یکی از اصلی ترین مواردی که باید بررسی کنیم، میزان زمانی است که برای درمان آن صرف می کنند. توالت.”
پزشکان توصیه می کنند که افراد به طور متوسط 5 تا 10 دقیقه را در توالت بگذرانند. اما چرا نشستن طولانی مدت مشکل ساز است؟
جاذبه نه تنها ما را در زمین نگه می دارد، بلکه بدن را مجبور می کند تا برای بازگشت خون به قلب بیشتر تلاش کند. به گفته دکتر شو، نشستن روی توالت به رگ های خونی اطراف مقعد فشار وارد می کند.
شکل بیضی صندلی توالت باسن را فشرده می کند و رکتوم را پایین می آورد. این فشار اضافی جریان خون را مختل می کند و باعث تورم و تجمع خون در سیاهرگ ها می شود. نتیجه؟ افزایش احتمال هموروئید.
پزشکان می گویند که زور زدن برای اجابت مزاج نیز می تواند این مشکلات را تشدید کند. افرادی که هنگام نشستن در توالت با تلفن خود کار می کنند، اغلب متوجه گذر زمان نمی شوند و ممکن است عضلات خود را تحت فشار قرار دهند.
دکتر فرح منزور، استاد پزشکی در دانشگاه استونی بروک نیویورک می گوید: این رفتار باعث ضعیف شدن عضلات کف لگن و حتی خطر افتادگی رکتوم می شود.
عضلات کف لگن نقش مهمی در اجابت مزاج دارند، اما فشار ناشی از نشستن طولانی مدت باعث کشیدگی و ضعیف شدن آنها می شود.
چگونه از آسیب جلوگیری کنیم؟
پزشکان توصیه می کنند هنگام رفتن به دستشویی تلفن، کتاب یا مجله خود را همراه خود نبرید.
دکتر منزور می گوید: «به جای اینکه انتظار داشته باشید زمان زیادی را در حمام بگذرانید، سعی کنید آن را خسته کننده کنید. هر چه محیط توالت جذابیت کمتری داشته باشد، زمان کمتری را در آنجا می گذرانید».
اگر دفع مدفوع دشوار است، پس از 10 دقیقه تلاش را متوقف کنید و کمی راه بروید. حرکت می تواند ماهیچه های روده را تحریک کند. همچنین نوشیدن آب کافی و مصرف غذاهای پر فیبر مانند جو، لوبیا و سبزیجات می تواند به تنظیم حرکات روده کمک کند.
ارتباط با سرطان روده بزرگ
در برخی موارد، نیاز مداوم به نشستن طولانی مدت روی توالت می تواند نشانه مشکلات گوارشی جدی تری از جمله سندرم روده تحریک پذیر یا بیماری کرون باشد.
دکتر لنس اورادومو، متخصص گوارش در کالیفرنیا می گوید: «گاهی اوقات یبوست یا نیاز مداوم به نشستن طولانی مدت روی توالت می تواند نشانه وجود توده ای در روده باشد که جریان مدفوع را مسدود کرده و باعث یبوست و خونریزی می شود. “
طبق نقل از انجمن سرطان آمریکا، میزان سرطان روده بزرگ در افراد زیر 55 سال از دهه 1990 افزایش یافته است.
اگر علائمی مانند یبوست یا نشستن طولانی مدت در توالت بیش از سه هفته ادامه داشت، بهتر است با پزشک مشورت کنید. پزشک عمومی شما می تواند شما را برای معاینه دقیق تر به یک متخصص گوارش یا جراح روده بزرگ ارجاع دهد.
233217
منبع: www.khabaronline.ir