بستری شدن یک ماهه در بیمارستان به دلیل مصرف کنسرو ماهی نپخته



به نقل از یوبیک آنلاین، بیمار 44 ساله مشهدی که پس از مصرف کنسرو ماهی نپخته با سم بوتولیسم مسموم شده بود و علائمی مانند ضعف شدید عضلانی، تاری دید، دو بینی، پتوز پلک، دیسفاژی، گسترش ضعف عضلانی و… و نارسایی تنفسی وی در بخش آی سی یو بیمارستان قائم مشهد بستری و پس از 26 روز تلاش کادر درمانی با حال مساعد از بیمارستان مرخص شد.

به نقل از ایسنا، دکتر رضا بصیری، فوق تخصص بیماری های ریوی، از اعضای هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد و پزشک معالج این بیمار، درباره روند درمان این بیمار اظهار کرد: با توجه به علائمی که وجود دارد. پس از مصرف کنسرو ماهی ظاهر شد، بررسی مسمومیت بوتولیسم با آزمایش مدفوع بر روی بیمار انجام شد و نتایج مسمومیت بوتولیسم را تایید کرد.

وی افزود: خوشبختانه پس از دریافت درمان حمایتی، بیمار از تهویه و تنفس مکانیکی، ضعف عضلانی و توانایی حرکت چهار دست و پا و دو بینی جدا شد و پتوز پلک (افتادن پلک) بهبود یافت، اما با توجه به اینکه به مدت 26 روز در بیمارستان بستری بود و فیزیوتراپی تنفسی و اندام برای وی تجویز شد.

بر اساس اعلام وزارت بهداشت، بصیری با اشاره به سابقه بیماری اعصاب این بیمار گفت: پس از مشاوره با متخصصین مغز و اعصاب، سی تی اسکن و ام آر آی برای وی انجام شد و ضایعه خاصی نقل از نشد. همچنین به دلیل عدم وجود تب و شواهد عفونت واضح، بیماری عفونی مطرح نشد و با انجام آندوسکوپی مشکل خاصی در مری ایجاد نشد.

این فوق تخصص بیماری های ریوی به رضایت بیمار از درمان های حمایتی و بهبود وضعیت وی اشاره کرد و تاکید کرد: با توجه به اینکه متاسفانه این بیمار به دلیل مصرف کنسرو ماهی، علائم مسمومیت ناشی از سم بوتولیسم کنسرو شده داشت، لذا به اطلاع عموم مردم می رساند. برای پیشگیری از این نوع مسمومیت ها توصیه می شود کنسرو را به مدت لازم بجوشانید و سپس مصرف کنید.

47236



منبع: www.khabaronline.ir

یوبیک آنلاین
یوبیک آنلاین
مقاله‌ها: 7236

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *