4 ماده غذایی که باعث بیماری قلبی می شود



به نقل از یوبیک آنلاین از ایسنا، در زندگی امروزی به دلیل استرس و اضطرابی که در جوامع وجود دارد، افراد زیادی ممکن است دچار بیماری های قلبی شوند، با این حال به گفته کارشناسان برخی از غذاها به حفظ سلامت قلب کمک می کنند. به همین منظور در ادامه به نقل از «غذای سالم» می پردازیم و به چند خوراکی مفید برای حفظ سلامت قلب می پردازیم.

عسل طبیعی
عسل طبیعی به دلیل داشتن مواد معدنی ارزشمند و سالم مانند منیزیم و سدیم در بهبود سلامت قلب بسیار موثر است. همچنین خاصیت آنتی اکسیدانی عسل مانع بزرگی در برابر التهاب و رادیکال های آزاد تولید شده در بدن است. مصرف عسل طبیعی باعث کاهش فشار خون، بهبود آریتمی های قلبی، کاهش تری گلیسیرید خون، کاهش کلسترول بد (LDL) و افزایش کلسترول خوب (HDL) می شود.

آجیل
وجود اسیدهای چرب غیراشباع در گردو می تواند به کاهش سطح LDL و تری گلیسیرید کمک کند. همچنین در یک مطالعه مشخص شد افرادی که بیش از چهار بار در هفته از گردو استفاده می کنند 37 درصد کمتر به بیماری های قلبی مبتلا می شوند. همچنین وجود ترکیبات آنتی اکسیدانی در گردو می تواند التهاب و استرس اکسیداتیو را کاهش دهد.

زعفران
مواد موجود در زعفران با افزایش دفع چربی و کلسترول در مدفوع و در نتیجه کاهش غلظت سرمی تری گلیسیرید و LDL باعث بهبود سلامت قلب می شود. همچنین زعفران پلاک های موجود در رگ ها را کاهش می دهد و از سکته قلبی جلوگیری می کند.

سیر
شواهد به دست آمده از مطالعات نشان می دهد که سیر باعث کاهش فشار خون سیستولیک و دیاستولیک و کاهش تری گلیسیرید و کلسترول خون می شود. سیر می تواند از ترومبوز و تجمع پلاک ها در اطراف دیواره رگ ها جلوگیری کند. همچنین سیر خاصیت ارتجاعی و پرفیوژن مویرگ ها را افزایش می دهد و عامل محافظتی برای قلب است.

233233



منبع: www.khabaronline.ir

یوبیک آنلاین
یوبیک آنلاین
مقاله‌ها: 7232

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *