
به نقل از یوبیک آنلاین، مریم مقیمی متخصص طب سنتی درباره بایدها و نبایدهای غذا در فصول سرد سال گفت: به طور کلی تغذیه در فصول سرد باعث تجمع ناخالصی ها و مواد زائد در بدن می شود و برای افراد سخت می شود. آنها را از بین ببرید. توصیه می کنیم برای دفع بهتر روزه داران حتما صبح ها یک لیوان آب بنوشند.
مهر خبری نوشت: وی ادامه داد: افرادی که در فصول سرد سال از آب جوشیده استفاده می کنند کمتر دچار یبوست می شوند. آب جوشانده به از بین بردن ناخالصی ها و مواد موجود در بدن کمک می کند، به خصوص برای افرادی که سابقه یبوست و بواسیر دارند، بهترین درمان است.
این متخصص طب سنتی همچنین افزود: مزاج پاییز و زمستان سرد و خشک است. افراد سعی کنند از غذاهای سرد و خشک استفاده نکنند. خوردن غذاهای شور و تند، آب یخ برای همه افراد ممنوع است و برای کمک به هضم و سیستم ایمنی بدن بهتر است شلغم و تربچه را که از صیفی جات هستند بپزند و در آش و آش استفاده کنند.
مقیمی اذعان داشت: در خصوص مصرف میوه جات مصرف میوه هایی مانند نارنگی و کیوی که طبع آنها سرد است برای افرادی که مشکل گوارشی ندارند ممنوع نیست اما افرادی که مشکلات گوارشی دارند و از معده درد و نفخ رنج می برند نباید استفاده کنند. این میوه ها اگر می خواهند از آن استفاده کنند، حتما با مواد مناسب (عسل، زنجبیل) و در مقادیر بسیار کم استفاده کنند.
233217
منبع: www.khabaronline.ir