چگونه استرس و اضطراب را در بدن ایجاد می کند؟



به نقل از یوبیک آنلاین، دکتر رضا شم آبادی به راهکارهای مقابله با هیجانات منفی و استرس اشاره کرد و گفت: بر اساس تحقیقات انجام شده، افکار بی اثر و احساسات سرکوب شده مانند استرس زیاد می تواند در طول روزها باعث ایجاد خشم در بدن، ذهن و بدن شود. . و ابعاد مختلف بدن ما و حتی بیشتر از ژن ها باعث بیماری های جسمی مانند سرطان، ام اس، آلزایمر، میگرن و دردهای مزمن می شود و یا باعث عود این بیماری ها می شود.

سلامت نیوز در خبری نوشت: وی ادامه داد: همانطور که افراد با احساس خستگی در پاهای خود به پیاده روی یا استراحت می پردازند، روان انسان نیز نیاز به استراحت دارد، اما اکثر ما به استراحت دادن به روان خود توجه خاصی نداریم. و با همین شرایط به زندگی خود ادامه می دهیم در حالی که می توانیم در پایان روز میزان استرس را در طول روز بررسی کنیم.

دکتر شم آبادی با بیان اینکه استرس در بدن ما به گردش در می آید و آن را در قسمت های مختلف بدن از جمله سر، سینه، دستگاه گوارش، دست و پا احساس می کنیم، افزود: راه های زیادی برای مقابله با استرس از جمله هیجان وجود دارد. روش‌های مقابله‌ای مسئله‌مدار و مشکل‌محور و بر اساس تحقیقات انجام‌شده بهترین روش مقابله با استرس، مقابله مسئله‌محور است، به این معنا که هیجان لحظه‌ای به هستی می‌انجامد. بیایید به روشی از آن استفاده کنید و آن را مدیریت کنید، اگر به نحو احسن از آن استفاده کنیم، پس از موفقیت در مدیریت احساسات، می توانیم آن مشکل را به روشی منطقی حل کنیم.

رئیس بهداشت روان بیمارستان قائم (عج) افزود: استرس معمولا ما را در یک دور باطل قرار می دهد و باعث می شود افکار، وضعیت بدن، رفتارهای قبلی و معیوب و موقعیت های مخرب قبلی را تکرار کنیم که همین روش هیجانی است. مداری است و آسیب بیشتری به فرد وارد می کند. بنابراین با توجه به بروز استرس در هنگام تجمع آن در بدن می توان از روش های مختلفی مانند مدیتیشن، ریلکسیشن (مانند تنفس دیافراگمی، اسکن بدن، آرامش عضلانی و …)، پیاده روی سریع، انجام فعالیت های هوازی و نرم، رفتن استفاده کرد. چهار ساعت در هفته به باشگاه برویم و در زمان حال زندگی کنیم، می‌توانیم استرس خود را کاهش دهیم. علاوه بر تکنیک های ذکر شده می توان با روانشناس و مشاوره مشورت کرد و در صورت بیشتر بودن علائم به روانپزشک مراجعه و دارو مصرف کرد. بیایید شروع کنیم

دکتر شم آبادی عصبانیت بیش از حد در بدن را ناشی از استرس دانست و گفت: وقتی استرس در بدن انباشته می شود به اضطراب تعبیر می شود و منجر به تحریک پذیری فرد می شود. واکنش نشان می دهد و منجر به اعمال پرخاشگرانه فیزیکی و کلامی می شود، این نوع برخوردها خارج از حالت معمول عصبانیت است و بنابراین باید به آن توجه ویژه داشت.

وی بر مفید بودن خشم در برخی مواقع تاکید کرد و گفت: عصبانیت در روابط برای ما کارآمد است و به ما کمک می کند حریم خصوصی و حد و مرزی داشته باشیم، اما در برخی مواقع که بیشتر احساس عصبانیت و پرخاشگری می کنیم و اطرافیانمان به ما می گویند حساس هستیم. و به راحتی رنج می برند، در این شرایط علاوه بر اجرای تکنیک ها، مشاوران و روانشناسان می توانند به فرد در کنترل خشم کمک کنند.

233217



منبع: www.khabaronline.ir

یوبیک آنلاین
یوبیک آنلاین
مقاله‌ها: 7214

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *