
به نقل از یوبیک آنلاین از سلامت نیوز، گیاه زنجبیل Zingiber Officinale به عنوان ممتازترین گیاه برای درمان بسیاری از بیماری ها در قاره آسیا شناخته می شود. در چین پس از کشف استفاده از آن در آب و مایع، از آن برای تهیه معجون های دارویی استفاده کردند.
خواص درمانی زنجبیل
پیشگیری از سرطان روده بزرگ:
در ترکیب گیاه زنجبیل ماده ای به نام زینیبرن وجود دارد که علاوه بر ایجاد طعم خوب در غذا از رشد سلول های سرطانی در روده بزرگ جلوگیری می کند. از این رو درمانگران طب سنتی هند استفاده از این ادویه را در تهیه غذاهای رژیمی روزانه به مخاطبان خود توصیه و تجویز می کنند.
پیشگیری از سرماخوردگی:
درمانگران طب سنتی چینی شربت خانگی بسیار موثری را برای بیماران سرماخوردگی تجویز می کنند. این شربت که از ترکیب زنجبیل و برخی مواد طبیعی دیگر به دست می آید، خواص درمانی قابل توجهی در درمان سرماخوردگی و تسکین دردهای ناشی از آن دارد.
کنترل حالت تهوع در دوران بارداری:
استفاده از زنجبیل برای درمان تهوع و استفراغ ناشی از بارداری بسیار موثر است اما همواره تاکید می شود که زنان باردار از مصرف خودسرانه این گیاه دارویی در دوران بارداری خودداری کنند.
برای درمان التهاب مجاری تنفسی
استفاده از برگ زنجبیل در رفع التهاب و تورم گلو و مجاری تنفسی بسیار موثر است. برای این منظور، درمانگران توصیه میکنند در هنگام سرماخوردگی چند برگ گیاه زنجبیل را در دهان بگذارید و به آرامی بجوید یا عصارهی حاصل از جوشانده برگهای زنجبیل را غرغره کرده و از خواص آن برای درمان التهابها و رفع گلودرد استفاده کنید. .
درمان اسپاسم عضلانی با تونیک زنجبیل
تونیک زنجبیل یکی دیگر از محصولات این گیاه دارویی است که توسط درمانگران طب مکمل و جایگزین برای رفع اسپاسم و گرفتگی عضلات توصیه می شود.
ضد میکروبی برای جلوگیری از مشکلات دندانی
آنتی بیوتیک ها نقش مهمی در کنترل فعالیت عفونت در بدن دارند. داروهای گیاهی ساخته شده از عسل و زنجبیل به عنوان یک ضد میکروبی موثر استفاده می شود.
تقویت سیستم ایمنی بدن
ترکیب زنجبیل و عسل نه تنها خوشمزه است بلکه به عنوان نوشیدنی روزانه نیز مصرف می شود. همچنین برای سلامتی به ویژه در تقویت سیستم ایمنی بدن مفید است. ترکیب عسل و زنجبیل می تواند تولید گلبول های سفید خون را افزایش دهد که در واقع عملکرد سیستم ایمنی بدن را افزایش می دهد.
مصرف زنجبیل برای چه افرادی ممنوع است؟
زنان باردار و زنانی که به نوزاد خود شیر می دهند باید از مصرف خودسرانه این گیاه در این دوران خودداری کنند. مصرف زنجبیل در این دوران تاثیراتی بر ساختار بدن و تولید شیر دارد و ممکن است طعم و بوی شیر مادر را تغییر داده و کودک را از مصرف آن باز دارد.
233233
منبع: www.khabaronline.ir